ЖФК "Кривбас" у фокусі: Прісекарь, Іванова, Анпілогова

ЖФК "Кривбас" у фокусі: Прісекарь, Іванова, Анпілогова}

Продовжуємо ближче знайомити вас з футболістками, які у наступному сезоні захищатимуть кольори ЖФК «Кривбас». Сьогодні у нашому фокусі голкіперка Марія Анпілогова, та дві захисниці Анна Іванова та Думітріца Прісекарь.

Думітріца Прісекарь - потужна та фактурна захисниця. 28-річна молдавська гравчиня, мабуть, є найстабільнішою виконавицею у «Кривбасі». Досвід допомагає їй  спокійно та надійно діяти біля власних воріт. При цьому дух боротьби та жага до перемоги нерідко женуть Думі вперед на допомогу атаці. Як результат – 2 забиті м’ячі в 11 зіграних поєдинках.

Анна Іванова - капітан ЖФК «Кривбас». Вона завоювала повагу до себе не лише відношенням до справи і самовіддачею на полі. Анна є зразком абсолютно професіональної поведінки і поза його межами. Іванова - топ-гравчиня на своїй позиції, за попередній чемпіонат змогла відзначитись аж 6 точними ударами, що є найкращим показником серед захисниць Вищої ліги.

Марія Анпілогова - талановита молода голкіперка відрізняється винятковою реакцією при грі на лінії воріт. Тренер воротарів Сергій Смородін також відмічає непогану гру ногами Маші та її неабияку старанність у тренувальному процесі. Слід відмітити і людські якості дівчини. Варнава, як називають Анпілогову партнерки по команді, дуже позитивна та приємна у спілкуванні.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru