ЖФК "Кривбас" у фокусі: Сонкенг, Мозга, Тян

ЖФК "Кривбас" у фокусі: Сонкенг, Мозга, Тян}

Продовжуємо ближче знайомити вас з футболістками, які у наступному сезоні захищатимуть кольори ЖФК «Кривбас». Сьогодні у фокусі три зовсім різні, але однаково круті криворожанки!

Представляемо вам камерунську захисницю Амарієль Юсіз Сонкенг та двох гравчинь з українськими паспортами: півзахисниць Любов Мозгу та Віолету Тян.

Амарієль - генератор гарного настрою. Посмішка ніколи не сходить з її обличчя. Саме вона допомагає їй у спілкуваннні, коли дає про себе знати мовний бар'єр. Її рідна мова - французька, і нехай інколи їй важко донести свою думку до партнерів по команді у щоденному спілкуванні, на полі проблеми з комунікацією повністю компенсуються харизмою, гучним криком та набором окремих виразів.

Одна з головних чеснот Амарієль - її відкритість та розкутість, що передається усім навколо. А її танці - то окремий вид мистецства, з яким ми вас ще обов'язко познайомимо.

33-річна Сонкенг - найбільш досвідчена гравчиня Кривбасу. На полі вона завжди зосереджена та сконцентрована на боротьбі. Ми щиро раді і пишаємося, що нам вдалося зберегти її в команді, не дивлячись на ситуацію у країні. І за це висловлюємо Амарієль окремий респект!

Любов Мозга - вихованка криворізького футболу. "Любця", як позиціонує сама себе наша героїня - душа колективу. Тендітна, жіночна, уважна. І це той випадок, коли здавалося б зовсім не типові для футболістки якості дуже допомагають команді, адже не дивлячись на те, що усі вони спортсмени, перш за все, усі вони - дівчата. І саме Люба на додаток до своїх футбольних функцій виконує у команді ще й роль подруги для кожного та лідера роздягальні.

Віолета Тян. Швидка та креативна гравчиня центру поля, є однією з головних дійових персонажів у побудові атак криворізької команди. У минулому сезоні Тян відіграла цілих 16 поєдинків у Вищій лізі та Кубку України. Неймовірно працьовита, технічна, а, головне, стабільна футболістка. Гравців подібного типажу радий мати у своїй обоймі будь-який тренер.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru