ЖФК "Кривбас" у першій половині сезону-2022/23. Підсумки в цифрах. Частина 2

ЖФК "Кривбас" у першій половині сезону-2022/23. Підсумки в цифрах. Частина 2}

Сьогодні пропонуємо вам разом з нами проаналізувати статистику виступів воротарок ЖФК «Кривбас» у першій половині чемпіонату.

У сезоні Вищої ліги-2022/23 криворізька команда зіграла 11 поєдинків в першості України та 1 у Кубку-2021/22, в яких забила у ворота суперників 58 голів та пропустила 7.

Першим номером «Кривбасу» була одна з головних лідерів команди Дар’я Келюшик. Вона зіграла 8 матчів, 7 з яких – в основному складі (652 хвилини). «Суха» серія Келюшик тривала 4 поєдинки, що є другим показником серед усіх голкіперок Вищої ліги. У Ірини Славич з «Динамо» – 6.

Цікаво, що пропускала Келюшик у свої ворота в цьому році лише від «Ворскли»: двічі у домашньому протистоянні у чемпіонаті та тричі у півфінальному кубковому матчі в Полтаві.

На рахунку Олександри Кулик 3 поєдинки у Вищій лізі. І якщо у матчах з «Атексом» та «Вересом» Саші вдалося зберегти свої ворота «на замку», то у грі проти «Маріуполя» їй довелося двічі витягати м’яча з сітки. Таким чином, її статистика виглядає так: 3 матчі (252 хвилини), 2 сухих поєдинки та 2 пропущених голи.

Вікторія Петровець не дивлячись на те, що провела на 1 матч більше, ніж Кулик, проте практично в усіх поєдинках виходила на заміну. Виключенням стала лише гра останнього туру проти «Пантер». В результаті Петровець у 4 матчах має 86 хвилин ігрового часу і жодного пропущеного голу.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru