ЖФК "Кривбас" - "Волинь" U-15 2:3

ЖФК "Кривбас" - "Волинь" U-15 2:3}

Криворізький ЖФК «Кривбас» провів черговий контрольний матч на літніх зборах. Старт поєдинку пройшов за рівної боротьби і у досить високому для товариських поєдинків темпі. Обидві команди не відсиджувалися в обороні та намагалися пресингувати суперника на його половині.

Першими відкривати рахунок могли молоді лучани, але коли після прострілу з флангу нападник «Волині» потужним ударом прошив Келюшик, на лінії воріт Дар’ю підстрахували захисниці. У «Кривбасу», як завжди, найактивнішими в атаці були Діана Бєлякова, Синтія Мусунгу та Поліна Янчук. Остання вперше вийшла на поле на новій для себе позиції інсайда.

Під кінець першого тайму криворізькі дівчата перехопили ініціативу і провели кілька класних атак. Спочатку Мусунгу після передачі з флангу від Бєлякової з ближнього кута воротарського майданчика ударом в дотик влучила у поперечину. А вже через 5 хвилин вже сама Діана опинилась на тому ж місці з мʼячем і була точніше за одноклубницю, вразивши ближню дев’ятку. Асист записала на свій рахунок Віолета Тян.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги команди Костянтина Фролова. У другій половині картина на полі не змінилась: обопільно гостра гра з самого старту втілилася у гол вже від луцьких хлопців: знову простріл з флангу і цього разу Роману Гудемі ніхто не зміг завадити вразити порожні ворота - 1:1.

Відчувши впевненість, майже одразу «Волинь» U-15 вийшла вперед: захисниці «Кривбасу» проґавили закидання в штрафну і дозволили одразу двом атакувальний гравцям суперника вийти на ворота та спокійно втілити цю нагоду у гол. Та майже одразу червоно-білі знову відновили рівновагу. Організувала гол все та ж зв’язка Тян-Бєлякова: перша простілила з правого флангу, друга - спокійно покотила м’яч у ворота.

На 68 хвилині номінальним гостям втретє вдалося вскрити оборону дівчат. І знову дует нападників опинився на одинці з Келюшик та спокійно реалізував свій момент. Фінальний рахунок зустрічі 2:3 на користь хлопців. Проте не дивлячись на поразку, поєдинок точно можна занести команді Костянтина Фролова в актив: дівчата показали гарний футбол та отримали необхідне навантаження.

20 липня 2023 року. Контрольний матч №4. С. Тростянець, Волинська область. Стадіон «Тростянець». 17:00. +20 градусів.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - «Волинь» U-15 (Луцьк) - 2:3 (1:0)

Голи: Діана Бєлякова, 40 (1:0). Роман Гудема, 51 (1:1). Артур Уманець 56 (1:2). Діана Бєлякова, 58 (2:2). Артур Уманець, 68 (2:3).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик, 99. Леся Ольхова (18. Анна Авраменко, 80), 44. Крістіне Алексанян (15. Анна Іванова, 60), 20. Амарієль Сонкенг, 22. Ольга Басанська, 74. Махіра-Алі Елданбоукі (11. Анна Стєкольщикова, 70), 98. Даяна Семків, 10. Поліна Янчук, 7. Віолета Тян (Мілена Іванченко, 80), 27. Синтія Мусунгу, 88. Діана Бєлякова (Софія Козішкурт, 80).

В. о. головного тренера: Костянтин Фролов.

«Волинь» U-15 (Луцьк) (стартовий склад): 12. Дмитро Ващук, 4. Владислав Пристанець, 15. Антон Бернадин, 21. Антоній Видрич, 6. Вадим Бондар, 5. Артем Урбанович, 10. Роман Гудема, 11. Артур Уманець, 7. Назар Проць, 8. Дмитро Климчюк, 13. Іван Дубина.

Старший тренер: Володимир Мозолюк.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru