ЖФК "Кривбас" закликає звернути увагу на жіночий футбол

ЖФК "Кривбас" закликає звернути увагу на жіночий футбол}

«Тут може бути ваша реклама»! Саме з таким написом на футболках жіночий футбольний клуб «Кривбас» вже вдруге виходить на матчі чемпіонату та кубку України.

Ця акція - це заклик від ЖФК «Кривбас» подивитись на жіночий футбол незамиленим оком та перестати вважати його чимось другосортним в порівнянні з чоловічим. Враховуючи європейські та світові тенденції розвитку і зростання популярності цього виду футболу, нарешті зрозуміти його індивідуальність, самобутність та перспективність.

«Чомусь для багатьох жіноча команда клубу сприймається, як додаток до чоловічої. Але в сучасному футболі це далеко не так! Це зовсім інші емоції для глядача, це інші можливості для рекламодавців, це значно ширша аудиторія ніж у чоловічого», — зауважив віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін. Також керівник розвитку жіночого футболу в клубі наголосив: «Статистика нашого YouTube-проєкту #ФУТБОЛІСТКА доводить, що жіночий футбол вже зараз може бути цікавим для пересічного українця. Навіть в такий тяжкий час, навіть без будь-якої фінансової підтримки. А уявіть що буде, якщо в наш жіночий футбол прийдуть інвестори?! Поступово, не одразу. Спочатку локальні партнери, невеличкі компанії, можливо навіть реклама на бартерній основі… але згодом, я впевнений, до жіночого футболу прийдуть і великі бренди».

Прикро, але зараз, попри наявність програми розвитку жіночого футболу від УАФ, ніякої роботи над маркетинговою стратегією розвитку жіночого футболу не ведеться. А це - база! Наші чемпіонат і кубок досі не мають титульних партнерів, технічного партнера (офіційного м’яча), а про єдиного мовника, хоча б в YouTube, ми не можемо навіть мріяти!

В чому причина? А причина в ставленні окремих суб’єктів, як футбольної діяльності, так і вболівальників, до цього виду футболу. Віримо, що нам вдасться зламати ці стереотипи та комплекси, залучити партнерів та інвесторів і вивести жіночий футбол на новий рівень.

А поки що: #ТутМожеБутиВашаРеклама

ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru