ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Динамо" 6:0

ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Динамо" 6:0}

ЖФК «Кривбас» переміг у четвертому поспіль календарному матчі Вищої ліги чемпіонату України, впевнено перегравши у 4 турі ЖФК «Динамо».

ЖФК «Кривбас» підійшов до гри з «Динамо», зазнавши значних кадрових втрат. У попередньому поєдинку пошкоджень зазнали Ірина Кочнєва, Христина Єрьоменко та Леся Ольхова. І якщо остання встигла відновитися і потрапила до заявки команди, то на перших двох Володимир Єфімако розраховувати не міг. 

Проте футболістки, що замінили своїх колег, не підвели наставника, і ще у першому таймі господарки поля зняли усі питання щодо переможця матчу. На 4-й хвилині Віолета Тян отримала м’яч на правому фланзі атаки своєї команди, зблизилась з воротами і потужним ударом з гострого кута вразила ціль - 1:0.

Як створювати шедеври знає Ольга Басанська. Перед тим як забивати захисниця накрутила двох опонентів і елегантно закрутила м’яча у дальній нижній кут, і той, поцілувавши стійку, влетів у ворота, а Бася – в обійми одноклубниць. Авторкою третього голу стала Діана Бєлякова, яка за рахунок швидкості звільнилась від опіки і, опинившись віч-на-віч з голкіперкою «Динамо», відправила м’яч під поперечину.

У другому таймі картина на полі не змінилась: футболістки «Кривбасу» домінували, красиво комбінували, створювали моменти і забивали. Спочатку позбавила «дублю» Віолету Тян гравчиня київської команди. «Сімка» «Кривбасу» втекла від захисниць, обіграла воротарку і потужно пробила по воротах. Кликова намагалась вибити м’яч з лінії, та удар був настільки сильним, що «динамівка» лише розстріляла власні ворота.

Під кінець поєдинку свого нарешті досягла активна Янчук. На 75-й хвилині Поліна красивим обвідним ударом поцілила у «дев’ятку» воріт Славич, а довершила побиття суперника ударом з середньої дистанції вже у нижній кут, довівши лік своїм голам до 8.

6:0 – четверта поспіль перемога команди Єфімако залишає «Кривбас» на вершині турнірної таблиці. Попереду у «червоно-білих» матчі з безпосередніми конкурентами за вищі місця у чемпіонаті. 

Проте спочатку наші дівчата мають зустрітися з ЖФК «Дніпро-1» у поєдинку за вихід до півфіналу Кубку України 2021/22. Буде гаряче!

2 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 4 тур. Село Щасливе, Київська область. Стадіон «Княжа-Арена». 12:00. +14 градусів.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - ЖФК «Динамо» (Київ) - 6:0 (3:0)

Арбітриня: Катерина Усова (Київська область).

Асистентки арбітрині: Ірина Голіяк (Миколаївська область), Єлизавета Настусенко (Київська область).

Четвертий арбітр: Микола Шевель (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Павло Беженар (Київ).

Голи: Віолета Тян, 4 (1:0). Ольга Басанська, 29 (2:0). Діана Бєлякова, 38 (3:0). Вікторія Кликова, у власні ворота, 61 (4:0). Поліна Янчук, 75 (5:0). Поліна Янчук, 87 (6:0).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик (31. Вікторія Петровець, 84), 4. Руслана Левченко (15. Анна Іванова, 84), 20. Амарієль Сонкенг, 33. Крістіне Алексанян, 22. Ольга Басанська, 98. Даяна Семків, 11. Анна Стєкольщикова (9. Олена Підгорна, 73),  44. Ольга Бойченко (8. Юлія Зубар, 65), 88. Діана Бєлякова (6. Любов Мозга, 73), 7. Віолета Тян, 10. Поліна Янчук.

Запасні: 3. Думітріца Прісекарь, 99. Леся Ольхова.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

ЖФК «Динамо» (Київ): 1. Ірина Славич, 11. Вікторія Кликова, 22. Тетяна Бондаренко, 3. Олександра Бабюк, 22. Анна Прокопенко, 13. Леся Словак, 16. Дар’я Горулько, 77. Ганна Мирончук (33. Анастасія Сікорська, 76), 18. Анастасія Дружченко (7. Богдана Грига, 76), 10. Катерина Кукса, 55. Анастасія Степанець.

Запасні: 12. Євгенія Карбань, 4. Дар’я Черномаз, 14. Мрія Барбул, 9. Вікторія Шевцова, 44. Тетяна Долбіна.

Головний тренер: Володимир Пятенко.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru