ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Колос": 15 квітня о 16:00

ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Колос": 15 квітня о 16:00}

ЖФК «Кривбас» вперше в цьому сезоні зіграє на стадіоні «Гірник» в рамках 16 туру Вищої Ліги  чемпіонату України проти ковалівського «Колосу».

В минулому чемпіонаті на трибунах рідної арени дівчата збирали багато вболівальників. На жаль, зараз на трибунах можуть перебувати лише акредитовані глядачі, як це було в попередніх домашніх поєдинках на стадіоні «Спарта», але ми впевнені вже дуже скоро після нашої великої спільної перемоги глядачі повернуться на трибуни в повному обʼємі.

Команда «Колос» - фіналіст останнього розіграшу Кубку України. У весняній частині сезону значно покращила своє турнірне становище серед команд Вищої ліги, здобувши три перемоги: «Динамо» (1:0), «Верес» (3:0) і «Ладомир» (4:0), а також зазнавши однієї поразки у 14 турі від «Ворскли» (0:4).

Міцність майбутнього суперника відчули на собі криворізькі дівчата у поєдинку першого кола, коли долю гри вирішив один єдиний гол, забитий зі штрафного Даяною Семків.

Чекаємо на яскравий результативний поєдинок від команди Єфімако та, сподіваємося, цього разу команди гратимуть саме у ФУТБОЛ.

15 квітня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 16 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 16:00.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - ЖФК «Колос» (с. Ковалівка, Київська обл.).

Суддівські призначення:

Арбітр: Андрій Зайцев (Донецька область).

Асистентки арбітра: Олеся Лапта (Харків), Олександра Лещенко (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Cпостерігач арбітражу: Михайло Родіоненко (Київська область).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru