ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Ворскла" 0:0

ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Ворскла" 0:0}

Криворізький ЖФК «Кривбас» у перенесеному матчі 1 туру Вищої ліги у рідних стінах зустрічався з полтавським ЖФК «Ворскла».

Це був центральний поєдинок не тільки у турі, а й, певно, з усією повагою до інших учасників - у першій частині сезону. Й зустріч найсильніших жіночих команд України виправдала очікування. Господарки поля заволоділи ініціативою з перших же хвилин, а от суперницям довгий час не вдавалась гра в атаці.

Наша команда створила одразу декілька хороших нагод для взяття воріт, але свою команду раз-по-раз рятувала Самсон. Активно працював правий фланг нашої атаки, де головною дійовою особою була Тян. Саме звідти частенько приходила загроза воротам «Ворскли». Відзначимо, що поєдинок розпочався із запізненням через тривогу, яка тривала понад годину, й у кінці тайму гру знову було перервано – знову тривога.

Це дещо збило атакувальний темп наступу «Кривбасу», і на початку другого тайму вже полтавчанки почали атакували все гостріше. Після одного з епізодів мʼяч ледь не влетів у наші ворота після затяжного наступу, але, на щастя, захисниці в останній момент вибили сферу якнайдалі. У середині другого тайму ініціатива знову перейшла на бік червоно-білих.

Тим паче, пізніше наші суперниці залишились у меншості після другого попередження Котяш. Кінцівка гри пройшла на половині поля «Ворскли», яка зуміла втримати нічию. Найкращий момент, аби вирвати таку жадану для «Кривбасу» перемогу, був у Елданбоукі. Вона опинилась на класній ударній позиції у карному майданчику, але пробила повз ближній кут.

0:0 – фаворити нового сезону Вищої ліги розходяться миром.

23 серпня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. Вища ліга. 1 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:00. +28 градусів. Поле - 5.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - ЖФК «Ворскла» (Полтава) - 0:0

Арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро).

Асистенти арбітра: Олександра Вдовіна (Львів), Ірина Чайка (Львівська область).

Четвертий арбітр: Олексій Гавеля (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Віталій Дяденко (Кропивницький).

Делегат УАФ: Віктор Безсмертний (Кропивницький).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дарʼя Келюшик, 20. Амарієль Сонкенг, 22. Ольга Басанська, 15. Анна Іванова, 99. Леся Ольхова, 74. Махіра-Алі Елданбоукі, 98. Даяна Семків (к), 33. Крістіне Алексанян, 27. Синтія Мусунгу, 7. Віолета Тян (10. Поліна Янчук, 68), 88. Діана Бєлякова.

Запасні: 31. Вікторія Петровець, 11. Анна Стекольщикова, 18. Анна Авраменко, 17. Анастасія Жигадло.

В. о. головного тренера: Костянтин Фролов.

ЖФК «Ворскла» (Полтава): 23. Катерина Самсон, 29. Ірина Подольська, 17. Катерина Корсун, 4. Яна Котик, 16. Ірина Котяш, 25. Анна Петрик, 20. Ольга Осіпян (3. Анна Давиденко, 73), 5. Вероніка Андрухів, 10. Яна Калініна (к) (7. Каміла Кульмагамбетова, 90+5), 9. Вікторія Радіонова, 11. Ніколь Козлова.

Запасні: 18. Анна Герасимчук, 71. Дарина Бондарчук, 15. Карина Войт, 19. Марина Шайнюк.

Головна тренерка: Наталія Зінченко.

Попередження: Синтія Мусунгу, 53 - Ірина Котяш, 49. 

Вилучення: Ірина Котяш, 75 («Ворскла») (друге попередження).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru