ЖФК "Кривбас" - "Житлобуд-2" 1:2

ЖФК "Кривбас" - "Житлобуд-2" 1:2}

Жіночий «Кривбас» зіграв останній домашній календарний матч в рамках Вищої ліги ЧУ у цьому році, в 11 турі мінімально поступившись лідеру – «Житлобуду-2».

Перше серйозне випробування наших футболісток закінчилося прикрою поразкою. Це вперше в історії жіночого ФК «Кривбас», коли наші дівчата програли. Нагадаємо, що через навчально-тренувальні збори та матчі національних збірних у чемпіонаті України була майже місячна пауза.

З перших хвилини активніше виглядала команда з Харкова. Але перший небезпечний момент створив «Кривбас», коли на 20 хвилині Інна Глущенко пробивала по воротах із непоганої позиції – на жаль, повз ворота. Після цього наші дівчата неодноразово проривались через захист «Житлобуду-2», але без моментів.

На 45+1 хвилині харків'янки могли відкрити рахунок в матчі, але Дар‘я Келюшик надійно зіграла на останньому рубежі. На другий тайм футболістки «Кривбасу» знову вийшли зарядженими на боротьбу. Так на 49 хвилині Інна Глущенко отримала пас врозріз від Віолети Тян, але снаряд пролетів поруч зі стійкою.

На 60 хвилині Ірини Котяш вдало зіграла у карному майданчику нашої команди - 0:1. За рахунку не на користь господарок, наші дівчата почали грати більш ризикованіше. Так на 72 хвилині Юсіз Амарієль Сонкенг, відводячи небезпеку від власних воріт, порушила правила, за що отримала друге попередження, яке призвело не тільки до червоної картки, але й до забитого м'яча після стандарту - 0:2.

Наші дівчата догравали матч в меншості, але настрій все одно був бойовим, тож здаватись ніхто не збирався. Й на 78 хвилині потужнім ударом під поперечину на добиванні гол забила Діана Бєлякова - 1:2. Футболістки жіночої команди «Кривбас» одразу пішли вперед, й мали забивати ще, але, на жаль, не судилося.

Другий тайм підопічні Аліни Стеценко провели на половині поля суперниць, але вперше у новому сезоні поступилися - 1:2. Наступну гру дівчата «Кривбасу» проведуть на виїзді, 6 листопада, з уманським ЖФК «Пантери».

31 жовтня 2021 року. Чемпіонат України серед жінок-2021/2022. Вища ліга. 11 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 14:00. 303 глядачі. +14 градусів. Поле - 4.

ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг - ЖФК «Житлобуд-2» Харків – 1:2 (0:0)

Арбітр: Софія Причина (Львівська область).

Асистенти арбітра: Анастасія Резнік (Київська область), Єлизавета Настусенко (Київська область).

Четвертий арбітр: Анастасія Решетова (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя).

Голи: Ірина Котяш, 61 (0:1). Тетяна Китаєва, 73 (0:2). Діана Бєлякова, 78 (1:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар‘я Келюшик, 20. Юсіз Амарієль Сонкенг, 15. Анна Іванова (к), 3. Думітріца Прісекарь, 4. Руслана Левченко, 21. Валерія Постол, 88. Діана Бєлякова, 9. Ірина Топал (13. Ларисса Кедма, 87), 17. Марія Талеб, 10. Інна Глущенко, 7. Віолета Тян.

Запасні: 1. Олександра Кулик, 16. Руслана Дюміна, 11. Анна Стєкольщикова, 5. Ілона Стрельцова, 19. Вероніка Коробкіна, 6. Любов Мозга.

Головна тренерка: Аліна Стеценко.

«Житлобуд-2» (Харків): 71. Дарина Бондарчук, 4. Анастасія Сірмай, 29. Ірина Подольська, 17. Катерина Корсун, 8. Тетяна Китаєва, 21. Натія Панцулая, 5. Вероніка Андрухів, 7. Яна Малахова, 13. Марія Вінтоняк (Михайлюк), 16. Ірина Котяш, 88. Марія Колещук.

Запасна: 23. Катерина Самсон.

Головна тренерка: Наталія Зінченко.

Попередження: Діана Бєлякова, 37. Юсіз Амарієль Сонкенг, 53 - Вероніка Андрухів, 17. Наталія Панцулая, 48. Тетяна Китаєва, 54. Ірина Подольська, 69. Марія Вінтоняк (Михайлюк), 86.

Вилучення: Юсіз Амарієль Сонкенг («Кривбас»), 72 (друге попередження).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru