ЖФК "Лінчепінг" - ЖФК "Кривбас": 9 вересня о 20:00

ЖФК "Лінчепінг" - ЖФК "Кривбас": 9 вересня о 20:00}

Свій другий та заключний матч у цьогорічній Лізі Чемпіонів ЖФК «Кривбас» проведе проти шведського «Лінчепінга». Віцечемпіон Швеції минулого сезону у боротьбі до фіналу першого етапу поступився «Арсеналу» - 0:3. Тоді як «Кривбас», дебютант змагань, програв «Парижу» - 0:4.

«Лінчепінг» засновано у 2003 році. У минуломі чемпіонаті Швеції наш майбутній суперник завоював срібні нагороди. Відставання від чемпіона, «Хекена», склало всього чотири очки. Цікаво, що нападниця «Лінчепінга» Кароліна Капоч з 13 голами стала найкращою бомбардиркою ліги. Суперник представляє однойменне місто у Швеції х населенням 105 тисяч.

Головний тренер «Лінчепінга» - місцевий спеціаліст Андрес Йакобсон. У заявці суперниць на ЛЧ переважна більшість – шведські футболістки. Але є і легіонерки. Це гравчині з Австралії, Норвегії, Японії та Камеруна. Єдине у своїй історії чемпіонство «Лінчепінг» здобув у 2009 році.

ЖФК «Лінчепінг» (Лінчепінг, Швеція) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна).

9 вересня 2023 року. Ліга чемпіонів-2023/2024. Перший етап. Матч за 3 місце. Лінчепінг, Швеція. Стадіон «Лінчепінг Арена». 20:00.

Суддівські призначення:

Арбітр: Дебора Бʼянкі (Італія).

Асистенти арбітра: Джулія Темпестіллі (Італія), Емілі Обрі (Швейцарія).

Четвертий арбітр: Дебора Анекс (Швейцарія).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru