ЖФК "Пантери" - ЖФК "Кривбас" 1:5

ЖФК "Пантери" - ЖФК "Кривбас" 1:5}

Криворізький ЖФК «Кривбас» у заключному календарному матчі Вищої ліги чемпіонату України у гостях впевнено переграв уманських «Пантер».

Не дивлячись на фінальний рахунок поєдинку зустріч складалася для підопічних Володимира Єфімако зовсім непросто. Купа нереалізованих моментів у першому таймі, де лише одна Синтія Мусунгу тричі влучала у поперечину, а Поліна Янчук перевірила на міцність стійку воріт ударом з 11-метрової позначки, вилилися у ситуативний програш по ходу гри.

В одній з рідкісних підходів до воріт Олександри Кулик рефері поєдинку Катерина Руда побачила фол у боротьбі Даяни Семків із суперницею і вдруге у зустрічі вказала на «позначку». Оксана Білокур пробила сильно у кут без шансів для голкіперки. Проте ще у першому таймі червоно-білі зуміли відігратися: Поліна Янчук виявилася найспритнішою у штрафному майданчику суперниць і відправила м’яч у ворота.

Несподівано на перерву команди пішли за нічийного рахунку. А ось вже у другій половині гри фаворит матчу цілком довів свою перевагу в класі. На 64 хвилині Ірина Кочнєва потужно приклалася по м’ячу зі штрафного, і той ковзнув під голкіперкою у кут - 1:2. Розвинути успіх допоміг класний слаломний прохід Віолети Тян, яка перед тим як елегантно перекинути воротарку, за рахунок швидкісного дриблінгу, обійшла трьох захисниць.

Авторкою четвертого голу знову стала пані капітан: цього разу Коча поцілила у ближню дев’ятку ударом з-за меж штрафної площі. Остаточний рахунок у матчі втановила Крістіне Алексанян. Вона втілила у гол класну передачу від Семків, прийнявши м’яч на груди, другим дотиком Крістіне невідпорно пробила у кут.

Тож, 1:5 - команда Єфімако ставить для себе ефектну крапку у цьому незабутньому сезоні. Вже за місяць команда розпочне підготовку до наступного чемпіонату, а зараз же можна відкуркувати пляшечку шампанського та трошки посвяткувати вихід до Ліги Чемпіонів.

27 травня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 22 тур. Умань, Черкаська область. Центральний стадіон. 12:00. +26 градусів.

ЖФК «Пантери» (Умань, Черкаська обл.) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 1:5 (1:1)

Арбітр: Катерина Руда (Хмельницький).

Асистенти арбітра: Анастасія Олійник (Кропивницький), Ірина Піценко (Олександрія).

Четвертий арбітр: Володимир Шлончак (Черкаська область).

Спостерігач арбітражу: Віталій Дяденко (Кропивницький).

Голи: Оксана Білокур, з пенальті, 39 (1:0). Поліна Янчук, 42 (1:1). Ірина Кочнєва, 64 (1:2). Віолета Тян, 76, (1:3). Ірина Кочнєва, 86 (1:4). Крістіне Алексанян, 90+2 (1:5).

ЖФК «Пантери» (Умань): 40. Вікторія Канєвська, 6. Дарія Виноградова (66. Юлія Колесник, 59), 9. Оксана Білокур (к), 18. Ксенія Ніколаєва, 19. Наталія Боярова, 98. Ірина Рибалкіна, 99. Крістіна Черніченко, 3. Вероніка Коноплян (50. Марина Головач, 88), 14. Діана Чорненко, 5. Інна Живолуп, 7. Анна Миргородська.

Запасні: 1. Аліна Герасименко, 21. Владислава Крачок, 84. Кристина Рошка, 30. Тетяна Байрак, 16. Карина Чаповська.

Головний тренер: Юрій Деренюк.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Олександра Кулик, 15. Анна Іванова (8. Юлія Зубар, 83), 44. Крістіне Алексанян, 22. Ольга Басанська, 98. Даяна Семків, 11. Анна Стєкольщикова   (18. Анна Авраменко, 76), 74. Махіра-Алі Елданбоукі, 19. Ірина Кочнєва (к), 7. Віолета Тян,  (95. Катерина Нікітіна, 83), 27. Синтія Мусунгу (99. Леся Ольхова, 45), 10. Поліна Янчук.

Запасні: 12. Дар’я Келюшик, 3. Думітріца Прісекарь, 96. Христина Єрьоменко.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

Попереджень не було.

На 33 хвилині Поліна Янчук (ЖФК «Кривбас») не реалізувала пенальті (стійка)

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru