ЖФК "Верес" - ЖФК "Кривбас" 0:4

ЖФК "Верес" - ЖФК "Кривбас" 0:4}

ЖФК «Кривбас» зіграв черговий календарний матч в рамках Вищої ліги ЧУ. Сьогодні у 8 турі команда Володимира Єфімако у гостях впевнено розібралась із рівненським «Вересом».

Поєдинок для наших дівчат видався непростим, адже на додаток до непоступливого суперника футболісткам обох команд знову довелось протистояти газону, якість якого не витримувала жодної критики. Проте умови для суперників - однакові і свою перевагу у класі «Кривбас» почав доводити вже на 11 хвилині. Думітріца Прісекарь підкараулила помилку голкіперки «Вереса», яка випустила м’яч з рук після удару зі штрафного від Басанської, та спокійно розстріляла порожній кут – 0:1.

Ще до перерви гості мали безліч моментів, аби розвити свою перевагу та м’яч лише ще одного разу побував у воротах Світлани Снігур. Свій десятий гол у чемпіонаті оформила Поліна Янчук, яка реалізувала вихід віч-на-віч з воротаркою. Йшла 44 хвилина гри. На перерву команди пішли за рахунку 0:2 на користь гостей!

А через чотири хвилини після того, як суперниці вийшли з роздягальні, Ольга Бойченко вже приймала вітання від партнерок. Нападниця першою зорієнтувалася у штрафному майданчику суперниць та після прострілу від Бєлякової і рикошету від захисниці вколотила м’яч у дев’ятку – 0:3.

Після цього команди майже на 20 хвилин зовсім забули про ворота. Велика кількість взаємних помилок, технічного браку, неточних передач і неправильних рішень змусили понервувати наставників обох команд.

І навіть четвертий гол в матчі у виконанні Поліни Янчук не покращив враження від доволі блідої гри команд у другому тайм. Володимир Єфімако залишився незадоволеним діями своїх підопічних, про що він і наголошуватиме у післяматчевому інтерв’ю.

Як би там не було, ЖФК «Кривбас» здобув чергову перемогу і поклав до командної скарбнички важливі три бали. Попереду – перерва у чемпіонаті на матчі збірних, тож гравчині отримають кілька днів на відпочинок, аби відновити фізичні та моральні сили.

2 листопада 2022 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 8 тур. Костопіль, Рівненська область. Стадіон «Колос». 12:00. +10 градусів.

ЖФК «Верес» (Рівне) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:4 (0:2)

Арбітриня: Наталія Мамчур (Рівне).

Асистентки арбітрині: Анастасія Янтуріна, Василина Чіх (обидві - Львівська обл.)

Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне).

Спостерігач арбітражу: Андрій Валенко (Львів).

Голи: Думітріца Прісекарь, 11 (0:1). Поліна Янчук, 45 (0:2). Ольга Бойченко, 49 (0:3). Поліна Янчук, 71 (0:4).

ЖФК «Верес» (Рівне): 32. Світлана Снігур, 15. Каріна Войт, 7. Марина Навроцька (11. Вікторія Скоцик, 67), 14. Софія Низова, 4. Тетяна Котовець, 10. Тетяна Тріль (к), 8. Вікторія Лавренюк, 22. Наталія Карнацька, 25. Владислава Нездюр, 20. Віта Розлуцька (5. Софія Пом’яновська, 81), 19. Діана Мущенська (6. Христина Масловська, 81). 

Запасні: 3. Вікторія Шелест, 13. Тетяна Веремейчук, 24. Валерія Король, 21. Іванна Черешньовська.

Головна тренерка: Олена Руда.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Олександра Кулик (31. Вікторія Петровець, 71), 99. Леся Ольхова, 20. Амарієль Сонкенг (11. Анна Стєкольщикова, 50), 3. Думітріца Прісекарь, 4. Руслана Левченко (15. Анна Іванова, 71), 22. Ольга Басанська, 98. Даяна Семків, 96. Христина Єрьоменко (6. Любов Мозга, 50), 44. Ольга Бойченко (к) (9. Олена Підгорна, 58), 88. Діана Бєлякова, 10. Поліна Янчук.

Запасна: 8. Юлія Зубар.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

Попереджень не було.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru