ЖФК "Ворскла" - ЖФК "Кривбас": 23 квітня о 12:00

ЖФК "Ворскла" - ЖФК "Кривбас": 23 квітня о 12:00}

«Кривбас» та «Ворскла» - на сьогодні дві беззаперечно найсильніші жіночі команди України. Обидва колективи цьогоріч майже в усіх матчах не помічали суперників, штампуючи розгромні перемоги одна за одною.

В результаті виступи головних фаворитів сезону вилилися не лише у вражаючий відрив від за очками у турнірній таблиці, але й у неймовірну різницю забитих та пропущених: у «Ворскли» - 95:4, у «Кривбасу» - 87:5.

Поєдинок першого кола між цими суперниками подарував справжнє шоу з усіма складовими супер-дербі: класні голи, сутички, червоні картки, розпач одних та шалена радість інших.

Ставки майбутнього поєдинку дуже високі, і не дивлячись на те, що у колоді Володимира Єфімако через травми будуть відсутні багато козирних карт, наставник та його команда готові піти «All In»!

Приєднуйтесь до трансляції матчу на нашому You-Tube-каналі у неділю, 23 квітня, о 12:00 та насолоджуйтесь незабутнім протистоянням Полтави та Кривого Рогу!

23 квітня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 17 тур. Полтава. Стадіон «Молодіжний» НТБ ДЮФШ «Ворскла». 12:00.

ЖФК «Ворскла» (Полтава) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг).

Суддівські призначення:

Арбітриня: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Асистентки арбітрині: Олександра Вдовіна (Львів), Ірина Чайка (Львівська область).

Четвертий арбітр: Олександр Матяш (Полтава).

Cпостерігач арбітражу: Олександр Якименко (Київська область).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru