Жінки: "Кривбас" - "Дніпро-1" 2:3

Жінки: "Кривбас" - "Дніпро-1" 2:3}

Жіночий «Кривбас» зіграв контрольний матч в рамках підготовки до дебютного сезону у Вищій лізі ЧУ-2021/2022. Суперник - «Дніпро-1», який розпочне сезон у Першій лізі.

Криворізькі футболістки розпочали гру активніше, і вже на 7 хвилині завдали першого удару по воротам, але м'яч влучив у стійку.

«Кривбас» діяв дуже сміливо, але забити довго не вдавалося. Лише під кінець першого тайму ми вікдрили рахунок: Інна Глущенко чітко реалізувала пенальті. Але суперниці доволі несподівано забили двічі у відповідь.

На останніх хвилинах першого тайму господаркам вдалося зрівняти рахунок. Після сейву воротарки після стандарту та добивання відзначилася Руслана Левченко.

Другий тайм команди розпочали не менш активно, у якому гостріше діяли наші дівчата. Але, на жаль, у кінцівці ми пропустили після влучного пострілу Івановою з меж карного майданчика.

Це був останній контрольний матч нашої команди перед стартом сезону Вищої ліги.

24 липня 2021 року. Контрольний матч. Кривий Ріг. Клубна академія. 17:00. 70 глядачів. +28 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» (Дніпро) – 2:3 (2:2)

Арбітр: Євген Кушніренко (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Анатолій Ухов (Кривий Ріг), Анастасія Решетова (Кривий Ріг).

Голи: Інна Глущенко, з пенальті, 39 (1:0). Ілона Пшенична, 42 (1:1). Анастасія Шопіна, 43 (1:2). Руслана Левченко, 45 (2:2). Анастасія Іванова, 85 (2:3).

«Кривбас» (Кривий Ріг): новачок (Дар‘я Келюшик, 46), Руслана Левченко, Анна Іванова (к), Думітріца Прісекарь, Ілона Стрельцова (новачок, 46), Анна Стєкольщикова, новачок (Валерія Соломіна, 46), Інна Глущенко, Віолета Тян, новачок, новачок.

Запасні: Марія Анпілогова, Вероніка Коробкіна, Любов Мозга, новачок, новачок, новачок, Тетяна Шперун.

Головна тренерка: Аліна Стеценко

«Дніпро-1» (Дніпро) (стартовий склад): Світлана Маліборська, Аліна Сінько, Яна Келіп, Аліса Логвінова, Олена Мустофаєва, Ольга Шалімова, Вікторія Белік, Амінат Аслахамова, Анастасія Шопіна, Ілона Пшенична, Анастасія Неміц.

Запасні: Олена Галак, Анастасія Іванова, Карина Плакущая, Вікторія Матюша, Ольга Рябовол.

Головна тренерка: Олена Кудзієва.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru