Жіночий чемпіонат України завершено достроково

Жіночий чемпіонат України завершено достроково}

10 травня стало відомо, що Виконком УАФ прийняв рішення достроково завершити чемпіонат України з футболу серед жіночих клубів Вищої ліги сезону-2021/2022 через війну, яку російські орки розв’язали в Україні та через режим воєнного стану в Україні.

Жіночий ФК «Кривбас» за результатами матчів першого етапу зайняв 3 місце. Також Виконком УАФ затвердив дострокове завершення  Кубку України з футболу сезону-2021/2022 (тут наша команда дісталася 1/4 фіналу, але гра проти «Дніпра-1» також не відбулася через напад російської мерзоти). Місця у чемпіонаті України затвердили за турнірною таблицею за підсумками першого етапу змагань станом на 24 лютого 2022 року.

Також Виконком УАФ прийняв рішення врахувати підсумкові місця команд у турнірній таблиці чемпіонату України серед клубів Вищої ліги сезону-2021/2022 станом на 24 лютого 2022 року та визначити представником від України для участі у розіграші жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА сезону-2022/2023 років харківський «Житлобуд-2».

А у разі неможливості участі, відмови або форс-мажорних обставин право на участь надається наступній команді у турнірній таблиці.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru