Жіночий ФК "Кривбас" представив тренерський штаб

Жіночий ФК "Кривбас" представив тренерський штаб}

Триває формування тренерського штабу жіночої команди ФК «Кривбас». Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін підписав особисті контракти з фахівцями, які будуть працювати з жіночою командою нашого клубу.

Отже, знайомтесь:

Головний тренер — Аліна Стеценко.

Має ліцензію UEFA Pro.

Колишній тренер U-17, U-19 і Національної збірної Молдови, а також жіночого клубу КС «Нарок», з яким перемагала у Кубку (2012, 2014 рр.) та становилась  чемпіоном Молдови (2012, 2014, 2015 рр.).

Національний координатор жіночого футболу у Федерації футболу Молдови у 2018-2020 роках.

«Я хочу створити цілеспрямований колектив і конкурентоздатну команду для вирішення тих завдань, які перед нами стоять. В майбутньому акцент будемо робити на місцевих гравчинь.

Зараз формуємо команду на базі миколаївського клубу «Ніка», але будемо підсилюватися футболістками зі всієї країни та навіть легіонерами. Наша мета — щоб якомога більше футболісток ФК «Кривбас» викликалися до збірної України», — наголосила Аліна Стеценко.

Старший тренер — Володимир Єфімако.

Має ліцензію UEFA B.

Тренер та засновник футбольної жіночої команди «Ніка». Саме з його ім’ям пов’язані всі успіхи цього колективу. Доросла команда «Ніка» вигравала «бронзові» медалі у 2017 та 2018 роках та виборювала право на вихід у Вищу лігу, U-14 і U-15 вигравали Першу лігу у 2017, 2018 роках и U-16 — Вищу лігу у 2019 року.

«Попереду складний сезон, але потрібно повністю віддаватися своїй справі, вірити і результат не змусить себе довго чекати! Мені імпонує, що перед нами стоїть завдання не тільки для дорослої команди, а й вибудувати вертикаль у підготовці футболісток від самих маленьких і до команди Вищої ліги», - зізнався Володимир Єфімако.

Тренер — Ігор Урсакі.

Має ліцензію UEFA Pro.

Колишній футболіст, який переважно грав за клуби Молдови. Працював у складі тренерського штабу Національної збірної Молдови. Також тренував багато місцевих клубів та клуби Казахстану і Узбекистану. Був головним тренером Національної збірної Молдови з футзалу.

Тренер воротарів — Сергій Смородін.

Грав за узбецькі «Пахтакор», «Андижан», «Нефтчі», одеський «Чорноморець» та «Кривбас-2».

Тренував воротарів у ФК «Кривбас-2».

«Радий приєднатися до такої компанії фахівців. Впевнений, що разом ми досягнемо успіху, і це буде міцним поштовхом до розвитку жіночого футболу в нашому регіоні», — сказав Сергій Смородін.

«Ласкаво просимо до нашої амбітної команди, до жіночого «Кривбасу»! Впевнений, що разом ми здатні досягнути найсерйозніших цілей, і попереду нас чекають яскраві перемоги та досягнення», — наголосив Артем Гагарін та підкреслив, що комплектація тренерського колективу ще не завершена.

- «Триває підбір тренера з фізичної підготовки та групи медичних фахівців. Одночасно ми формуємо медійну службу жіночої команди».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru