ЖСК "Дніпро-1" - ЖФК "Кривбас" 0:1

ЖСК "Дніпро-1" - ЖФК "Кривбас" 0:1}

Криворізький ЖФК «Кривбас» у третьому контрольному матчі зимових зборів на виїзді зустрічався з ЖСК «Дніпро-1». Наша команда здобула мінімальну перемогу завдяки точному удару Анни Авраменко.

В першому таймі криворіжанки виглядали краще за суперниць. Активніше виглядали попереду та створрювали момент. Могли забивати Жигадло і Тян, але не пощастило у завершенні. Після перерви малюнок гри не змінився: перевага «Кривбасу», гострі випади, тиск на ворота дніпрянок.

На 70 хвилині Авраменко наважилась на дальній постріл – мʼяч залетів у дальню девʼятку. Наприкінці поєдинку стався дуже прикрий епізод. Бєлякова в неприємному зіткненні з воротаркою господарок отримала травму. Матч через це так і не було дограно, на 88 хвилині було прийняте рішення закінчити спаринг. Бажаємо Діані здоровʼя! Тримайся, ми з тобою.

13 лютого 2024, вівторок. Зимові збори-2024. Контрольний матч №3. Дніпро. УТБ «Дніпро» (штучне поле, критий манеж). 12:30. +8 градусів.

ЖСК «Дніпро-1» (Дніпро) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:1 (0:0)

Гол: Анна Авраменко, 70.

ЖСК «Дніпро-1» (Дніпро): Світлана Маліборська, Наталія Аілінкій, Аліса Логвінова, Аліна Синько (Валерія Тюхтів, 46), Тетяна Левицька (к), Дар'я Рудь, Анастасія Вакуленко, Амінат Аслаханова, Валентина Тараканова, Людмила Крючкова, Ілона Новосельська (Ляля Балашко, 46).

Головна тренерка: Олена Кудзієва.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): Вікторія Петровець, Анна Іванова, Анастасія Жигадло (Анастасія Бєлкіна, 73), Анна Стєкольщикова, Ірина Козуб (новачок, 73), Діана Бєлякова, Анна Авраменко, Даяна Семків (к), Мілена Іванченко (Любов Мозга, 73), Дарʼя Колодій (Кароліна Рубан, 73), Віолета Тян (Поліна Назаренко, 78).

Запасні: Вікторія Калінчук, Таїсія Петраш, Анастасія Клімутіна.

В. о. гол. тренера: Костянтин Фролов.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru