"Зоря" - "Кривбас" 1:3

"Зоря" - "Кривбас" 1:3}

Криворізький «Кривбас» провів другий календарний матч нового сезону УПЛ. Проти «Зорі» на полі вперше в сезоні у старті зʼявились новачки Бізімана та Іліч.

Дебют гри не віщував проблем. На 3 хвилині пішла передача у карний майданчик червоно-білих, де у боротьбі з Бізіманою впав Волошин. Арбітр побачив порушення зі сторони Джихада – і це пенальті. З «точки» пробивав Антюх і зробив це по-простому – по центру. На жаль, Кліщук стрибнув у лівий від себе кут – 1:0.

Найкактивнішим у дебюті у складі «Кривбасу» був Кожушко, який встигав усюди. Сьогодні Олег діяв на вістрі. Декілька разів його потужні постріли з середньої дистанції приймали на себе захисники «Зорі». Шла рівна гра, але суперник атакував гостріше. Антюх не влучив у площину після гострого прострілу, а Вантух приклався здалеку доволі потужно, але Кліщук здійснив сейв.

До середини тайму криворіжцям важко давались атаки, суперник грав «високо» та активно відбирав мʼячі. Ближче до кінцівки першого тайму «Кривбас» активізувався та створив одразу деікілька хороших нагод. На 37 хвилині пройшла хороша флангова атака, але Дібанго у завершенні схибив з точною передачею. За чотири хвилини ще одна атака номінальних гостей: Хомченовський пробивав «ножицями» - поперечина.

Атака другим темпом – фол на Бескоровайному у чужому штрафному – свисток арбітра «мовчить». Тут же подача з кутового – і знову фол, тепер вже на Хомченовському. Арбітр нарешті побачив фол - пенальті. Луньов з позначки пробив у ліву від себе девʼятку – 1:1. Є перший гол червоно-білих у новому сезоні! У перерві Приходько змінив Бізіману на позиції опорника.

Другий тайм розпочався з моменту біля воріт «Зорі». Задерака міг пробивати з непоганої позиції, але захисники удар зуміли заблокувати. Суперник відповів небезпечним штрафним: Волошин пробив по центру – Кліщук забрав мʼяча. Тут же швидка атака «Кривбасу» правим флангом: Кожушко пробивав вже повз воротаря, але захисник якимось дивом встиг врятувати «Зорю» від голу.

І все ж настирність «Кривбасу» принесла свої плоди на 57 хвилині. Дібанго обіграв опонента та віддав у район 11-метрової позначки – Приходько (ось він, джокер!) пробив у дотик точно у ближній кут – 1:2! «Зоря» пішла вперед великими силами, але захист криворіжців діяв надійно. На 72 хвилині суперник залишився у меншості, коли Гулько, який тільки-но вийшов на заміну, отримав друге попередження за пʼять хвилин.

Криворіжці у більшості остаточно перехопили ініціативу, постійно проводячи гострі атаки. На 88 хвилині арбітр призначив третій пенальті у матчі за фол на Бескоровайному. Хомченовський мав шанс забити перший офіційний гол за червоно-білих після повернення, але, на жаль, пробив на силу та влучив у поперечину. Але все ж останнє слово було за нами, коли ще й відзначився Дебелко! Роман увірвався у штрафний, продавив захисника та не без труднощів переграв Сапутіна - 1:3.

Вітаємо усіх з першою перемогою в сезоні!

6 серпня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 2 тур. Київська область. Стадіон «Лівий берег». +36 градусів.

«Зоря» (Луганськ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:3 (1:1)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Асистенти арбітра: Володимир Коротін (Черкаси), Віталій Скобля (Суми).

Четвертий арбітр: Клим Заброда (Суми).

Спостерігач арбітражу: Юрій Можаровський (Львів).

Делегат УАФ: Геннадій Прокопович (Чернігів).

Арбітр ВАА: Андрій Коваленко (Полтава).

Асистент ВАА: Світлана Грушко (Київська область).

Спостерігач ВАА: Віктор Швецов (Одеса).

Голи: Денис Антюх, з пенальті, 4 (1:0). Максим Луньов, з пенальті, 42 (1:1). Клім Приходько (Іван Дібанго), 57 (1:2). Роман Дебелко (Дмитро Хомченовський), 90+5 (1:3).

«Зоря» (Луганськ): 1. Олександр Сапутін, 70. Ігор Кирюханцев, 44. Арсеній Батагов, 74. Ігор Снурніцин (6. Ілля Гулько, 59), 47. Роман Вантух, 15. Кирило Дришлюк (10. Денис Нагнойний, 69), 9. Дмитро Мишньов (22. Петар Мічін, 59), 7. Денис Антюх (19. Владислав Бугай, 59), 16. Вікентій Волошин (18. Юрій Тлумак, 84), 31. Назарій Русин, 16. Даниїл Алефіренко.

Запасні: 36. Антон Жилкін, 30. Микита Турбаєвський, 29. Богдан Токар, 3. Антон Боль.

Головний тренер: Ненад Лалатовіч.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 94. Максим Задерака, 23. Хрвоє Іліч (11. Микита Татарков, 58), 14. Максим Луньов (27. Роман Дебелко, 86), 8. Джихад Бізімана (6. Клім Приходько, 46), 10. Дмитро Хомченовський – 78. Олег Кожушко (22. Юрій Вакулко, 76).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 45. Володимир Вілівальд, 15. Данило Гончарук, 99. Віктор Блізніченко, 18. Денис Устименко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Роман Вантух, 16. Денис Антюх, 42. Ілля Гулько, 66. Владислав Бугай, 88 - Максим Задерака, 29. Джихад Бізімана, 39. Олег Кожушко, 49. Микита Татарков, 85.

Вилучення: Ілля Гулько («Зоря»), 72 (друге попередження).

На 89 хвилині Дмитро Хомченовський («Кривбас») не реалізував пенальті (поперечина)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru