Артем Гагарін представив проект соціальної відповідальності ФК "Кривбас"

Артем Гагарін представив проект соціальної відповідальності ФК "Кривбас"}

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін представив проект соціальної відповідальності Клубу.

У київському інноваційному центрі UNIT City пройшла чергова зустріч Sport&Business Club. Цього разу захід присвятили жіночому спорту та жінкам у спорті загалом.

Артем Гагарін разом з директоркою з розвитку людського капіталу в мережі мультимаркетів «Аврора» Ольгою Правдою представили аудиторії створену неформальну платформу «Хаб рівності». Цей проект покликаний об’єднувати стейкхолдерів та координувати зусилля для створення умов, що збільшать можливості для жінок та дівчат у традиційно «нежіночих» сферах діяльності.

«За три роки жіноча команда пройшла шлях від дебютанта до учасника Ліги Чемпіонів. На початку доводилося пояснювати багатьом людям та потенційним партнерам, що жіночий футбол – не додаток до чоловічого, і він дійсно особливий. Але нас це не зламало, а навпаки. Вже зараз в рамках хабу,  разом з мережою мультимаркетів «Аврора», ми виступаємо за рівність прав та можливостей жінок і чоловіків не тільки в футболі, спорті, а й у повсякденному житті», – зазначив Артем Гагарін.

Ініціативу ФК «Кривбас» зміг «валідувати» на найвищому державному експертному рівні – з Офісом урядової уповноваженої з гендерної політики. Хаб створений та координується за сприянням експертки з гендерної рівності Лізи Рай, адже для нашого Клубу важливо максимально комплексно працювати у цьому напрямі.

Відзначимо, що нещодавно ФК «Кривбас» у рамках ініціативи «Хаб рівності» оголосив про співпрацю із Всеукраїнською жіночою єврейською громадською організацією «Проект Кешер в Україні» для реалізації спільної ідеї – розробки та впровадження безпрецедентного Етичного кодексу. Метою цього документу буде привернення уваги та превенція різних проявів гендерно зумовленого насильства у спорті та футболі зокрема.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru