ФК "Кривбас" організовує Parafan Club Kryvbas

ФК "Кривбас" організовує Parafan Club Kryvbas}

Як ми вже розповідали раніше, на базу ФК «Кривбас» завітав особливий гість – вихованець ДЮСШ №1 «Кривбас-84» Владислав Микитюк, хлопець який, два місяці тому отримав важку травму: закритий перелом двох хребців із порушенням функцій спинного мозку. Владиславу було проведено складну операцію та встановлено металоконструкції на ушкоджену ділянку хребта. Попереду у юнака тривалий період відновлення, боротьби та ми впевнені, що повернення до активного життя і навіть спорту.

Наш Клуб разом з ГО «Рух без меж» вже тривалий час працює над створенням фан-клубу ФК «Кривбас» для людей з інвалідністю. Про це на зустрічі з юним футболістом та представниками громадської організації повідомив віцепрезидент Клубу Артем Гагарін. Також Артем Сергійович розповів про найближчі плани та кроки у цьому напрямку.

«Parafan Club Kryvbas - бути. Ми давно розробляли ідею створення цього проекту, але, на жаль, через повномасштабне вторгнення та заборону відвідування матчів вболівальникам ми були змушені відкласти його реалізацію. Ситуація, яка сталася з Владиславом шокувала всю велику футбольну родину Кривого Рогу, і  в той же час обʼєднала всіх нас. Parafan Club Kryvbas - це адаптація та соціалізація людей з інвалідністю, а також наших ветеранів та ветеранок війни, зараз це як ніколи на часі», - зауважив Артем Сергійович.

Віцепрезидент ФК «Кривбас» запропонував очолити Parafan Club Kryvbas, стати його лідером Владиславу Микитюку. «Ми віримо, що ти обовʼязково станеш на ноги. Але ця ситуація, ця травма на все життя залишиться в твоїй памʼяті. Та розуміння усіх проблем, з якими зіштовхуються люди з інвалідністю буде стимулом у боротьбі за безбарʼєрність», - підкреслив Гагарін.

Владислав без коливань прийняв пропозицію ФК «Кривбас» та зізнався: «Мені цікаво очолити Parafan Club Kryvbas. Це буде корисний та класний досвід для мене. Хочу допомагати людям та робити класні справи».

Більш детально про Parafan Club Kryvbas ми розповімо найближчим часом, а поки запрошуємо усіх вболівальників на стадіон «Гірник» 08.04 о 18:00 на гру 23 туру УПЛ «Кривбас» - «Ворскла», де перше символічне введення м’яча зробить саме Владислав Микитюк.

КВИТКИ НА ГРУ 

АБОНЕМЕНТИ НА 4 ДОМАШНІ МАТЧІ «КРИВБАСУ»

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru