Костянтин Фролов: Дуже задоволені, що вийшли до фіналу Кубку України

Костянтин Фролов: Дуже задоволені, що вийшли до фіналу Кубку України}

Коментарі після матчу 1/2 фіналу Кубку України ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Колос» - 2:1.

Костянтин Фролов, в.о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Це була півфінальна гра Кубку України, й вона видалась дуже важкою в емоційному та фізичному планах. Не тільки ми, а і «Колос» дуже хотіли потрапити до фіналу, було дуже багато боротьби, суперники не щадили себе. Ми були налаштовані по-бойовому. Зажди є моменти коли хочеться, аби було краще: якість гри, реалізація моментів, які ми створювали.

Але на це є певні причини. Ми задоволені, що пройшли до фіналу. Дуже вдячні дівчатам, вони молодці, вони дотерпіли та дотиснули суперника. Всі дівчата дуже щасливі, тому що було дійсно важко, але головне, що є результат.

Ольга Басанська, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Так, ми сьогодні перемогли. Відносно голу, який забили ми першими, то, звичайно, ми це награвали на тренуванні, але й ще десь напевно допоміг вітер. Ми цим скористались і вийшов такий гол. Сьогодні була доволі тривала тривога. Ми налаштовувались, щоб розпочати вчасно, але це чекання втомлює й емоційно й морально. На жаль, такі теперішні реалії. Чесно сказати, команда поки що не усвідомлює що ми у фіналі. Тепер треба як слід підготуватись до вирішальної битви за кубок.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Так, це дуже важлива перемога для нас. Тепер будемо готуватись до заключної гри в чемпіонаті та також до кубкового фіналу з «Ворсклою». З «Колосом» зазвичай такі важкі матчі, де є багато боротьби, мінімум голів, мінімум моментів. І сьогодні такий матч і відбувся. Вітаю усіх вболівальників «Кривбасу», ми у фіналі.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru