"Кривбас" і РАДАБАНК провели автографсесію для вболівальників з гравцями Клубу

"Кривбас" і РАДАБАНК провели автографсесію для вболівальників з гравцями Клубу}

Футбольний клуб «Кривбас» разом з головним спонсором Клубу, РАДАБАНК, цього тижня провели зустріч та автографсесію з гравцями команди: захисником Андрієм Понєдєльніком та нападником Олегом Кожушком.

Близько півсотні вболівальників завітали до головного відділення РАДАБАНК у Кривому Розі, щоб зустрітися зі своїми улюбленцями, отримати бажані автографи та фото зі своїми кумирами.

Всі присутні мали змогу поспілкуватися з футболістами, поставити цікаві питання, а також ознайомитися з клієнтськими перевагами РАДАБАНКУ. Крім того, криворізькі шанувальники брали участь в конкурсах від нашого ведучого Артура Капітонова, а переможці отримали призи від клубного фан-шопу.

Як зізналися Андрій Понєдєльнік та Олег Кожушко, найчастіше вболівальники бажали перемагати в наступних матчах і зберігати лідируючу сходинку в чемпіонаті.

«Кривбас» і РАДАБАНК організували автографсесію з Хомченовським для вболівальників

«Не сумнівався, що «Кривбас» дуже люблять у Кривому Розі. Приємна зустріч, поспілкувались з вболівальниками, почули слова підтримки перед важливим етапом чемпіонату. Найчастіше вболівальники бажали перемоги над «Шахтарем». Щодо особистих побажань, то це забивати якомога більше голів», - посміхається Олег Кожушко.

«Позитивні емоції, адже зустрілись з нашими вболівальниками у теплій атмосфері. Все пройшло чудово. Для мене особисто це перша подібна зустріч. Спільну мову ми разом знайшли дуже швидко», - ділиться емоціями Андрій Понєдєльнік.

«Суперкласні емоції, отримали заряд на цілий день. Клієнти РАДАБАНК відзначали, що вболівають за «Кривбас», а ми раді, що Клуб є нашим партнером», - розповідає Тетяна Міщук, економіст РАДАБАНК.

ФК «Кривбас» і надалі проводитиме подібні заходи, аби вболівальники та команда ставали ще ближче один до одного.

Шукайте себе на фото ТУТ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru