"Кривбас" U-11 - чемпіон турніру памʼяті Євгена Рудакова!

"Кривбас" U-11 - чемпіон турніру памʼяті Євгена Рудакова!}

Криворізький «Кривбас» U-11 - чемпіон турніру памʼяті Євгена Рудакова! Підопічні Євгена Кушніренка та Андрія Дона днями взяли участь у турнірі пам'яті видатного воротаря київського Динамо «Динамо».

Турнір проходив у Київській області, у змаганнях взяли участь 32 команди футболістів 2012 року народження. Клуби були поділені на 8 груп: по чотири колективи у кожній. Матчі тривали по 30 хвилин.

Червоно-білі потрапили до групи H й в перший день провели два матчі: «Зміна-Оболонь» - 0:0, «Сантос» - 0:1. На другий день криворіжці обіграли «Колос» - 3:0 (Богдан Герасимов-2, Назар Ліхман) та вишли з групи у плей-офф з другої сходинки.

В 1/4 червоно-білим випало грати проти ДЮСШ-15-2 з Києва, в цьому поєдинку «Кривбас» переміг - 4:0. Голами відзначились Матвій Кожухар (дубль), Дарій Діденко й Назар Терещенко.

У півфіналі ми грали проти столичного Локомотива, й й перемогли - 1:0. Забив Матвій Кожухар. Тож у фінальному поєдинку криворіжці зійшлися із «Металістом». 0:0 у основний час, 4:3 перемога у серії пенальті!

В підсумку червоно-білі зайняли 1 місце у Silver лізі змагань, а Матвій Кожухар потрапив до символічної збірної турніру. Вітаємо колектив Євгена Кушніренка й Андрія Дона з перемогою! Тільки «Кривбас»!

Нагадаємо, раніше у цих же змаганнях приймав участь «Кривбас» U-12 й зайняв 4 місце.

Фото пресслужби турніру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru