"Кривбас" - "Валмієра": 17 лютого о 16:00

"Кривбас" - "Валмієра": 17 лютого о 16:00}

Завтра криворізький «Кривбас» проведе другий спаринг на третьому зимовому учбово-тренувальному зборі у турецькому Белеку. Нашим суперником буде латвійська «Валмієра», яка представляє Вищий дивізіон, з однойменного міста з чисельністю населення 23 тисячі.

Зустріч відбудеться на одному з полів «Asteria Sport Complex» у Белеку. Початок о 16:00 за київським часом (17:00 за місцевим). Планується пряма трансляція на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

У минулому сезоні «Валмієра» вперше в клубній історії здобула нагороди чемпіонату – бронзові. Це доволі молодий клуб, який засновано у 1996 році. На поточному зборі у Туреччині команда встигла зіграти сім контрольних матчів: «Зоря» - 1:0, «Кизилкум» (Узбекистан) – 1:1, «Львів» - 1:1, «Акрон» (Росія) - 1:6, «Олександрія» - 1:3, ЦСКА (мол.) (Росія) – 2:3, «Навбахор» (Узбекистан) – 1:3.

У складі «Валмієри» виступають троє українців: воротар Андрій Кожухар, півзахисники Олексій Геловані та Микола Мусолітін. Нагадаємо, «Кривбас» у першому турецькому спарингу розійшовся миром із нігерійським TBC – 1:1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru