"Кривбас", який виходив до 1 ліги у 2021 році. Де вони зараз? Частина 2

"Кривбас", який виходив до 1 ліги у 2021 році. Де вони зараз? Частина 2}

Де наразі футболісти, які допомогли криворізькому «Кривбасу» вийти у 2021 році до Першої ліги та підвищитись у класі? До вашої уваги друга частина нашого матеріалу.

Півзахисник Артур Карноза, 32 роки – 10 матчів/4 асисти.

Карноза перебрався до Кривого Рогу взимку 2021 року. На гравця покладались великі сподівання, адже за плечима у Артура був досвід виступів на найвищому рівні. Але гравцем основи йому стати не судилось. В цілому, відіграв непоганий сезон: 4 результативних передачі в активі. Покинув Кривий Ріг влітку того ж року. Після цього грав у сумському «Альянсі» з Першої ліги й навіть перетинався на полі з ексодноклубниками.

Завершив карʼєру взимку 2021 року. Встиг недовго попрацювати у скаутському відділі «Кривбасу» перед початком вторгнення рашистів в України. Наразі працює у Федерації футболу Дніпропетровської області.

Півзахисник Андрій Григорик, 35 років – 14 матчів/3 голи.

Капітан «Кривбасу» зразка Першої ліги. Справжній боєць зі «сталевим» характером. Цікаво, що його карʼєра розпочалась у «Кривбасі» і завершилась тут же, вже після відродження клубу. На жаль, через травму завершив професійній виступи у 33 роки.

Вихованець криворізького футболу, ексгравець юнацької та молодіжної збірної України. На його рахунку перший хет-трик «Кривбасу» після відродження – у ворота «Нікополя». За нашою інформацією наразі перебрався у США, де проживає й нині.

Півзахисник Олександр Гуськов, 29 років – 11 матчів.

Деякий час пропустив через травму, тому не зміг розкрити у «Кривбасі» увесь потенціал. Зіграв лише 444 хвилини за весь сезон. Покинув Кривий Ріг влітку 2021 року перед дебютом у Першій лізі. Після «Кривбасу» захищав кольори столичних клубів: «Лівого Берега» та «Чайки». У «Чайці» з Другої ліги виступає й дотепер.

Півзахисник Максим Пирогов, 26 років – 9 матчів/2 асисти.

Пирогов – один з новачків «Кривбасу» зимового міжсезоння-2021. Опорник переїхав з Молдови. Щоправда, стати основним у Кривому Розі Максиму не вдалось, тому у вересні 2021 року повернувся до Молдови, перейшовши в оренду до «Сфинтул Георге». Після закінчення орендної угоди проходив зимові збори з червоно-білими, але все ж не став у нагоді новому керманичу Олександру Бабичу та покинув команду у лютому 2022 року. Після цього грав у Литві: спочатку за вищоліговий «Джюгас». Нещодавно перебрався у «Судуву».

Нападник Віктор Берко, 30 років – 22 матчі/10 голів.

Один з найкращих бомбардирів відродженого «Кривбасу». Назавжди увійде в клубну історію як автор першого голу червоно-білих після відродження, у ворота «Черкащини», та автор першого покеру нашого клубу в новітній історії. Більше Берка у тому сезоні забив тільки Черній. Влітку 2021 року контракт Берка з «Кривбасом» було припинено за обопільною згодою сторін. Після цього грав за «Лівий Берег» Київ. Наразі – гравець миколаївського «ВАСТу» з Другої ліги.

Нападник Костянтин Черній, 30 років – 21 матч/12 голів/6 асистів.

Найкращий бомбардир «Кривбасу» у Другій лізі в новітній історії. На його рахунку чимало важливих голів, які допомогли червоно-білим на шляху до Першої ліги. Після «Кривбасу» грав за «Оболонь». Наразі виступає в Польщі за клуб «Островєц-Свєентокшискі» (Третя ліга). У 9 матчах цього сезону відзначився 14 разів, є одним найкращих бомбардирів ліги.

Частина 1

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru