Назар Маліновський: Ціль на сезон одна - тільки підвищення в класі

Назар Маліновський: Ціль на сезон одна - тільки підвищення в класі}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Назар Маліновський поділився думками щодо перемоги в четвертому спарингу на турецьких зборах проти рівненського «Вереса» (2:1).

- Вийшов дуже цікавий інтенсивний спаринг з хорошим суперником. Чесно кажучи, грали з налитими ногами, як-то кажуть, на фоні втоми.

- У другому поспіль спарингу тут команда виглядає після перерви не так впевнено. Чому, на твій погляд, так відбувається?

- Важко сказати об’єктивно, адже це може бути пов’язано із різними факторами. Ось у цьому матчі ми виступали практично одним складом. Тому десь у другому таймі гра була трохи гіршою: ноги підсіли. А от «Верес» поміняв більше ніж півскладу.

Тому ми десь закрилися, й грали простіше. Чи найсильніший «Верес» спаринг-партнер у цьому році? Скажу так: один з кращих. Збори проходять добре, по плану. Усі завдання від тренерів ми виконуємо.

- Зараз у команди три вихідні. Як ти плануєш їх провести?

- Чесно кажучи, хочеться просто відпочити. До того ж прогулятися містом, а також подивитися сусідню Анталію. Також планую відновити сили в басейні: поплавати, сходити до тренажерного залу та пограти на піску у волейбол, аби відновити сили до останнього збору.

Очікування від сезону? Треба перемагати у всіх матчах, які у нас залишилися. Усі знають наше турнірне становище, воно нелегке, втрачати очки не можна в жодному разі. Ціль одна – тільки підвищення в класі, тому кожна гра для нас буде як остання.

Щодо взаємодії з новачками, то прогрес є однозначно з кожним матчем. Працюємо у цьому напрямку. До чемпіонату однозначно будемо готові на всі сто.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru