Олександр П'ятов: Дуже круто, що зуміли перемогти

Олександр П'ятов: Дуже круто, що зуміли перемогти}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Олександр П’ятов прокоментував перемогу над латвійською «Валмієрою» (1:0) у другому спарингу на третьому навчальному-тренувальному зборі у Туреччині.

- В цілому, гра з нашого боку вийшла доволі непоганою. «Валмієра» - дуже хороший суперник, грає у комбінаційний футбол, пас. Проти таких опонентів грати завжди приємно. Хотілося би більше подібних спарингів.

У першому таймі «Кривбас» грав проти вітру, тому була задача діяти більше на контратаках, другим номером, що нам не властиво. Намагалися робити акцент на відборі м’яча та швидкому переході із оборони в атаку. Щось вдавалося, щось не вдавалося.

- Якщо порівнювати цей спаринг із першим проти нігерійців, команда додає?

- «Кривбас» грає під навантаженнями. Й у нас багато тактичних завдань, які ми повинні втілити в матчах. Намагаємося виконати все, про що просять тренери. Першочергова задача на зборах – грати у свій футбол, не дивлячись на суперника.

Результат на другому плані, але, звісно, дуже круто, що зуміли перемогти. Якщо порівнювати з першим матчем проти TBC, то, цього разу, ми грали краще.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru