Презентація нової форми. Історія Героїв. #2

Презентація нової форми. Історія Героїв. #2}

Щодня країна 404 продовжує доводити всьому світу свою безжалісність, цинічність та жорстокість. Українці ж навпаки – показують приклад сміливості та незламності. Наші Герої продовжують боронити нашу свободу та незалежність. Історією одного з них, криворіжця Володимира Швеця, ми з вами поділимося сьогодні.

Володимир – військовослужбовець Національної гвардії України з криворізької частини 3011. Перед початком повномасштабного вторгнення відправився на виконання бойового завдання до Маріуполя. Велику війну застав на Консервному заводі. Згодом передислокувалися до морського порту. Під час переправи до Азовсталі отримав мінно-вибухове поранення обличчя. Тримав героїчну оборону Маріуполя аж до наказу скласти зброю. Після цього був у полоні 9 місяців, зокрема застав трагедію в Оленівці.

«Поранення отримав, коли ми йшли з’єднуватися з оборонцями Азовсталі. Мої побратими евакуювали мене до місцевого шпиталю під назвою «залізяка». Там я переніс першу операцію. Згодом став на бойову позицію і захищався до останнього дня. В перший час я соромився шрамів на своєму обличчі. Але потім зрозумів – що це нагадування кожному, якою ціною нам дається наша незалежність», – ділиться спогадами Володимир Швець.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 1

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Володимир та тисячі інших воїнів зі схожими долями, якомога швидше адаптувалися і повернулися до цивільного життя, незважаючи на всі ті труднощі, з якими вони зіштовхнулися. Ще раз і ще раз дякуємо кожному захиснику та захисниці! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru