Рудомайн Red Ваll. Результати матчів 6 туру

Рудомайн Red Ваll. Результати матчів 6 туру}

Завершився корпоративний турнір «Червоний м’яч»: оголошено переможців і нагороди.

У підсумку нашого корпоративного футбольного турніру «Червоний м’яч» були визначені команди-переможці та кращі гравці в окремих номінаціях. Фінальний тур пройшов під знаком запеклої боротьби не тільки за призові місця.

Так, справжній емоційний вибух відбувся у матчі за 9 місце між командами ДГЗК та «Північ». Ситуація загострилася настільки, що футболісти стикалися в штовханинах, що призвело до двох вилучень.

Матч за 7 місце перетворився на захоплюючий трилер, який завершився серією пенальті, де команда АУП здобула перемогу.

Організатори передбачили напруженість вирішальних матчів і запросили суддівську бригаду з трьох арбітрів, щоб відсудити поєдинки за призові місця.

Ось результати останнього туру:

ДГЗК - «Північ» 4:0

«Січ» - АУП 1:1 (пен. 3:5)

«Тайфун» - «Південь» 5:6

«Патріот» - «Локомотив» 6:3

«Мрія» - «Саксагань» 7:2

«Енергетик» та «Електрик» відмовились від дербі, але отримали грамоти «За жагу до перемоги».

І ось остаточний розподіл місць у турнірній таблиці:

10 місце - «Північ»

9 місце - ДГЗК

8 місце - «Січ»

7 місце - АУП

6 місце - «Тайфун»

5 місце - «Південь»

4 місце - «Локомотив»

Також цікавим є перелік переможців в індивідуальних номінаціях. Кожен з них отримав статуетку, пам'ятний подарунок у вигляді книжки про футбол та грошову винагороду.

Ось найкращі гравці в різних категоріях:

Найкращий бомбардир турніру - Олександр Школьнюк (команда «Патріот»)

Найкращий гравець - Денис Пичурин (команда «Локомотив»)

Найкращий нападник - Костянтин Деменський (команда «Мрія»)

Найкращий захисник - Євген Мамічев (команда «Саксагань»)

Найкращий голкіпер - Максим Коптєв (команда «Саксагань»)

Також трьох найвідданіших та найяскравіших вболівальниць - Вікторію Падковську, Ольгу Нагірняк та Олександру Бєлік - було відзначено символічними подарунками за їх палку підтримку під час всього турніру.

Команди, які зайняли призові місця, отримали грошові винагороди:

3 місце - «Патріот»

2 місце - «Саксагань»

1 місце - «Мрія»

Учасників турніру привітав президент ФК «Кривбас» та засновник компанії «Рудомайн» Костянтин Караманіц:

«Щиро вітаю всіх гравців, незалежно від зайнятих в підсумку місць у турнірній таблиці! Кожен з вас зробив цей турнір особливим і незабутнім, своїм талантом, пристрастю та командним духом. Ви - не просто окремі гравці, на цих майданчиках ви стали єдиною командою, яка об'єднала сили для досягнення спільних цілей. Ваша співпраця, взаємопідтримка та віра один в одного створили міцну командну спільноту.

Корпоративний турнір «Червоний м’яч» не тільки надав вам можливість продемонструвати свої футбольні навички, але й сприяв побудові дружніх зв'язків та покращенню комунікації між колегами. Ви відкрили для себе новий рівень спілкування і взаєморозуміння, що має велике значення в корпоративному середовищі.

Цей турнір також нагадав нам про важливість спортивного духу в роботі. Змагаючись на полі, ви виявили настійливість, витримку та волю до перемоги, які являються необхідними рисами для досягнення успіху в будь-якій справі.

Ваша енергія та наполеглива праця надають нам всім приклад того, як треба подоливати виклики та досягати високих результатів. Нехай споглядання на ваші спільні досягнення на цьому турнірі надихає вас на нові досягнення в роботі. Вірю, що ваш командний дух та співпраця продовжать підтримувати вас у подальших проєктах і завданнях, допомагаючи досягати великих успіхів.

Ще раз вітаю вас з відмінними досягненнями на корпоративному турнірі «Червоний м’яч»! Бажаю вам натхнення, здоров'я та подальших спільних перемог!»

Матчі 1 туру

Матчі 2 туру

Матчі 3 туру

Матчі 4 туру

Матчі 5 туру

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru