Сергій Гвоздевич: Наш тріумф дуже важливий для ФК "Кривбас"

Сергій Гвоздевич: Наш тріумф дуже важливий для ФК "Кривбас"}

Тренер криворізького «Кривбасу-2» Сергій Гвоздевич прокоментував перемогу над «Лозуваткою» у фіналі зимового чемпіонату міста – 1:0.

- Одразу після гри подякували футболістам за самовіддачу, волю до перемоги. Матч ми провели активно. Добре розібрали суперника, тому вдалося все те, що награвали на тренуваннях. У другому таймі після голу десь свідомо віддали ініціативу.

Було дуже важко фізично, тому що тільки в суботу провели ще матч на ЧУ серед аматорів. Тому проти «Вовчанська» довелось чимось пожертвували, але все задля цієї перемоги, задля кубку. Розуміли, що ця звитяга буде дуже важлива для ФК «Кривбас», академії.

Щодо турніру, то після поразки «Лозуватці» у 1 турі домовилися із хлопцями, що обов’язково дійдемо до фіналу. Зізнаюся, саме проти «Лозуватки» й хотіли знову зіграти у вирішальному матчі, адже налаштовувалися на реванш. Так і вийшло (посміхається).

Такі перемоги у ціьому віці надзвичайно важливі для футболістів, адже це їх професійний зріст. Готуємо цих гравців для першої команди, готуємо до дорослого футболу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru