Символічні збірні УПЛ: 22 представники "Кривбасу" в сезоні 2023/2024!

Символічні збірні УПЛ: 22 представники "Кривбасу" в сезоні 2023/2024!}

Завершився сезон УПЛ 2023/2024. Українські спортивні Інтернет-виданні визначили найкращих гравців і тренерів за підсумками заключного 30 туру. «Кривбас» вдома здобув впевнену перемогу над «Минаєм», і одразу шість футболістів червоно-білих отримали запрошення до символічних збірних вікенду!

Football.ua – Андрій Понєдєльнік, Іван Дібанго

Sport Arena – Андрій Понєдєльнік, Іван Дібанго.

ТаТоТаке – Володимир Маханьков, Андрій Понєдєльнік, Денис Кузик, Олег Кожушко.

UA-футбол - Андрій Понєдєльнік, Єгор Твердохліб.

Sport.ua - Андрій Понєдєльнік, Денис Кузик.

- Фланги – окраса «Кривбасу», проте в матчі з ФК «Минай» із його нестандартною тактичною схемою та особливою роллю вінгбеків очікувалося справжнє випробування для крайніх оборонців господарів. Тим не менш, універсал Понєдєльнік справився зі своїми завданнями по відбираннях і перехопленнях, а також своїми регулярними підключеннями на чужу половину поля створював постійну напругу. Загалом тричі пробивав по воротах закарпатців і відкрив рахунок гарним ударом після поперечної передачі Хомченовського, - Sport Arena про гру Понєдєльніка.

- Екс-півзахисник «Кривбасу» Любенович справедливо остерігався, що Вернидуб навіть на матч без турнірної мотивації виставить основний склад. Причому, перші номери бронзового призера зіграли з вогником і на куражі, зовсім не зважаючи на передвідпускний настрій. Яскравий приклад - Дібанго. Звично підключався до атак і виконував свої обсяги робіт на перехопленнях і підтримці флангу, а ще взяв участь в двох із трьох результативних атак на початкових стадіях. Гарний підсумок потужного сезону для Івана, - Sport Arena про гру Дібанго.

Підсумуємо: за увесь сезон до символічних збірних туру «викликались» 22 (!) представники «Кривбасу»! Це Іван Дібанго – 16 турів, Данило Бескоровайний – 9, Юрій Вернидуб – 8, Тимур Стецьков – 7, Олег Кожушко – 7, Джихад Бізімана – 6, Рафаель Бандейра - 5, Хрвоє Іліч – 5, Денис Кузик – 5, Андрій Кліщук – 4, Максим Задерака – 3, Андрій Понєдєльнік – 3, Дмитро Хомченовський – 2, Максим Луньов - 2, Володимир Маханьков - 2, Роман Дебелко – 1, Клім Приходько – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1, Прінс Аду - 1, Артур Микитишин, Єгор Твердохліб - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru