Володимир Баєнко: ФК "Кривбас" - перший в УПЛ, хто підписав угоду зі SkillCorner

Володимир Баєнко: ФК "Кривбас" - перший в УПЛ, хто підписав угоду зі SkillCorner}

EXCLUSIVE від генерального директора ФК «Кривбас» Володимира Баєнка в рамках традиційної рубрики від офіційного спонсора Клубу FAVBET.

- Володимире Володимировичу, ФК «Кривбас» почав співпрацю з компанією SkillCorner. Чому саме з нею?

- Ми працюємо із SkillCorner тестово вже два трансферних вікна, і зараз вирішили підписати контракт. Програма дуже допомагає в плані скаутінгу та буде допомагати тренерському штабу команди при розборі гри суперника.

- В сучасному футболі такі програми - це крок вперед?

- Так, звісно. Це було в наших планах ще за часів виступів в Першій лізі - знайти таку програму. Бачимо, що платформа надає точні дані і допомагає команді прогресувати. Підписання деяких новачків «Кривбасу» у зимовому міжсезонні - результат роботи зі SkillCorner, тому що після опрацювання даних відпали усі сумніви щодо трансферів. Платформа надає нам можливість відслідковувати GPS-дані гравців в обраних нами європейських лігах, їх статистику. Всі скілли програми розкривати не буду. Але, зазначу, ФК «Кривбас» - перший в УПЛ, хто підписав угоду зі SkillCorner.

Гадаю, в майбутньому більшість українських клубів будуть виходити на європейський ринок та співпрацювати з європейськими компаніями, такими як TransferRoom, Wyscout, SkillCorner. Ми - за конкуренцію. Хочемо, аби у нас був потужний чемпіонат, потужні команди. Саме в такому чемпіонаті будуть народжуватись круті гравці, круті клуби, які будуть гідно представляти Україну в Європі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru