Іван Кононихін: "Кривбас" це ми - не просто слова. Тут справжня родина

Іван Кононихін: "Кривбас" це ми - не просто слова. Тут справжня родина}

Перед початком повномасштабного вторгнення росії на територію України Іван Кононихін переїхав до Кривого Рогу з Донецької області. Юний футболіст тоді грав за «Шахтар» і його запросили до Академії «Кривбас».

Іван народився і жив у Макіївці, що на Донеччині. Почав займатися футболом з 8-ми років. Перед початком повномасштабного вторгнення орків хлопець переїхав до Кривого Рогу, де і проживає наразі, на базі Академії. Родина Івана досі перебуває під окупацією, він намагається тримати з ними зв’язок, наскільки це можливо. Говорить, що батьки бережуть його і не розповідають страшних речей, які там відбуваються.

- У Макіївці залишились батьки, які доглядають за бабусею та дідусем. Коли тільки розпочалась війна там відбувались страшні речі. Зараз, коли спілкуюсь з батьками, вони мені майже не розповідають деталей, що там насправді відбувається, - розповів Іван.

Вже трохи більше року юний футболіст живе на базі Академії. Говорить, що дуже подобаються умови, відношення, колектив, тренувальний процес.

Роберт Газазян: В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів

- Мені дуже подобається в Академії «Кривбас». Відмінні умови проживання, класні і комфортні. Щодо тренувань, то все на високому рівні, тут професійні тренери, які приділяють увагу кожному вихованцю. І девіз «Кривбас» Це Ми, це не просто слова. Тут справді велика червоно-біла Родина.

Керівництво Академії «Кривбас» створює зручні умови для кожного футболіста. Також поруч з місцем проживання є школа, де спортсмени мають змогу навчатися паралельно з тренуваннями.

Іван зізнається, що йшов до Академії, аби розвиватись та з мрією стати професійним футболістом. Зараз йому 14 років, він грає у команді «Кривбас» U-16 під номером 9 на позиції правого захисника. Хлопець старанно тренується та мріє свого часу потрапити до складу головної команди ФК «Кривбас».

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є професійні тренери, за допомогою яких можна стати чемпіоном, наголошує Іван.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru