Роберт Газазян: В Академії "Кривбас" є все для розвитку футболістів

Роберт Газазян: В Академії "Кривбас" є все для розвитку футболістів}

Продовжуємо публікацію серії матеріалів #НайкращаАкадемія, присвячених нашим футболістам, тренерам та всім, хто з гордістю каже: «Кривбас» - це ми»!

Цього літа «Кривбас» U-19 підсилився талановитим захисником. До складу червоно-білих приєднався Роберт Газазян. 16-річний юний футболіст родом зі Львова. З самого дитинства хлопця цікавив футбол. Перше знайомство з футбольним м`ячем відбулося в 1-річному віці.

«Мама мені розповідала, що коли мені був всього один рік, мені подарували м`яча. І я ним так завзято грався, що розбив люстру вдома. З того моменту моє життя пов`язане з футболом», - пригадує Роберт.

Все дитинство хлопця пройшло з друзями на футбольному майданчику. У 6-річному віці, коли пішов у перший клас, Роберт сказав батькам, що хоче займатися футболом. Тоді у одній з місцевих шкіл йшов набір у команду з мініфутболу. Роберт - хлопець зі звичайної родини. Мама працює у магазині, а батько, на жаль, помер, коли Роберту було 11 років.

Свого часу юних футболіст тренувався у лівівських «Карпатах», потім перейшов до «Руху». Коли розпочалось повномасштабне вторгнення рашистів «Рух» допоміг своїм вихованцям переїхати у безпечне місце - до Польщі (там Роберт пробув 7 місяців). Після повернення Газазян отримав травму – розрив латеральної зв’язки. Після відновлення юного футболіста направили до другої групи команди, для того, щоб він набрав форму. Саме в цей час розпочався новий сезон ДЮФЛУ. Повернути оптимальні кондиції швидко хлопцю все не вдавалось.

У цей період Роберта помічає один з футбольних агентів і запрошує до Академії «Кривбас». Саме так розпочався шлях футболіста у червоно-білій родині. Хлопець зізнається, що йому дуже подобається в нашій Академії.

«В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів. Гарна інфраструктура: класні поля, тренажерні зали і, що дуже важливо – топові тренери. Всі працюють задля розвитку футболістів. Також у Кривому Розі дуже круті умови проживання», - розповідає Роберт.

Багато з тих, хто проживає на Заході України, вважає, що у Кривому Розі може бути небезпечно через те, що Дніпропетровська область - прифронтова, але хлопець нагадує всім, що у період повномасштабної війни не може бути безпечно у жодному куточку нашої країни.

«Мені не страшно жити у Кривому Розі. Наразі в країні немає спокійного і безпечного місця через наших клятих сусідів, всюди лунають сирени і є загроза. Але, насамперед, багато залежить від тебе самого. На нашій базі, де ми живемо, є класне і сучасне укриття, в разі чого ми туди спускаємось», - говорить Газазян.

Хлопець прагне розвитку у футболі, тому щасливий бути частиною великої червоно-білої родини «Кривбас». Любить футбол за яскраві емоції. Та розуміє, що тренування – дуже важлива частина футболу, адже на кожному занятті ти маєш максимально викладатися і доводити, що саме ти маєш грати у старті. Також одним із важливих складових у футболі є команда.

«У нас дуже класна команда, справжня червоно-біла Родина, ми підтримуємо один одного. У нас круті тренери. Колектив чудовий – стоїмо один за одного», - зазначає футболіст.

Роберт мріє свого часу потрапити до складу основної команди «Кривбас». А, як знаємо, мрії збуваються, якщо ти дуже цього хочеш та наполегливо йдеш до своєї цілі.

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є все для професійного розвитку юних футболістів, наголошує Роберт.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru