Презентація нової форми. Історія Героїв. #3

Презентація нової форми. Історія Героїв. #3}

Ми платимо дуже високу ціну за нашу з вами свободу та незалежність. Щодня мужні та героїчні воїни виборюють для нас життя. Але на жаль, війна забирає хоробрих українців та українок. Наступна історія з презентації нової форми ФК «Кривбас» розриває душу…

Криворіжець Анатолій Завгородній у мирний час працював на шахті «Ювілейна» та разом з дружиною виховував двох діточок. Коли почалася велика війна, разом з братом добровільно став на захист країни. У складі в/ч 3011 воїн пройшов бої на Сумщині та Донеччині. У січні 2024-го на Донбасі під час зіткнення з окупантами 34-річний Анатолій своїм тілом прикрив рідного брата, врятувавши його ціною власного життя. 

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 1

На цю фотосесію ми запросили сина полеглого Героя – Данила Анатолійовича. Він виїжджав разом з мамою за кордон, коли рф розпочала повномасштабне вторгнення до України. Тепер він повернувся додому і мріє, що займатиметься футболом разом з друзями під мирним небом саме у рідному Кривому Розі.

«Я люблю футбол тому, що там я активно проводжу час та можу познайомитися з новими друзями. Хочу, щоб мама відвела мене до школи «Кривбасу» і там разом з іншими дітьми тренуватися», – говорить Данило.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 2

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Данило та тисячі інших дітей зі схожими долями були захищені від речей, слів та вчинків, які можуть знову завдати болю. Говоріть зі своїми дітьми, просіть їх бути обережними у спілкуванні з тими, в кого ця війна забрала рідних. Підтримка та розуміння з боку оточуючих можуть допомогти знайти шлях до зцілення. 

Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru