Анна Стєкольщикова: Всі дівчата вийшли з відпустки у хорошій фізичній формі

Анна Стєкольщикова: Всі дівчата вийшли з відпустки у хорошій фізичній формі}

Півзахисниця ЖФК «Кривбас» Анна Стєкольщикова в інтерв'ю пресслужбі клубу розповіла про  початок зборів, емоції від зустрічі з одноклубницями та поділилась очікуваннями від весняної частини сезону.

- Аня, як настрій? Де провела відпустку?

- Настрій чудовий, за цей період, що не були разом, справді встигли засумувати, як одна за  одною, так і за футболом. Відпустка пройшла активно, в Кельні (Німеччина), також встигла побувати вдома, в Миколаєві. Дякую ЗСУ за те, що зараз в моєму місті тихо та безпечно.

- Поділись емоціями від зустрічі з одноклубницями.

- Всі дівчата були дійсно раді зустрічі. За період відпустки всі маленькі суперечки забулися, тому в хорошому настрої починаємо підготовку до другого кола.

- Як пройшли перші дні зборів?

- Перші дні зборів, як завжди, направлені на загальну фізичну підготовку, тому добре, що тренери надали нам програму для самостійної підготовки на період відпустки, без неї було б ще важче.

- Як почуваєш себе на фоні перших навантажень?

- В силу свого віку (а мені завжди 18) навантаження переношу трохи складніше, ніж наші молоді гравчині, але, як кажуть, важко в навчанні, легко в бою.

- Хто з дівчат тебе вразив найбільше своєю фізичною формою? А хто, навпаки, можливо погладшав?

- Як не дивно, всі дівчата вийшли з відпустки майже без зайвої ваги та у добрій фізичній формі, доказом чому стало добре проведене фізичне тестування.

- Попередньо команда планує базуватися і приймати домашні поєдинки у Кривому Розі. Чи підтримуєш ти таке рішення, враховуючи ситуацію в країні та близькість до лінії фронту?

- Кривий Ріг зустрів нас так, щоб ми почували себе тут, як вдома. Дякуємо всім, від персоналу клубної бази до охоронців полів, всі дуже дружелюбні та намагаються створити нам, можна сказати, домашній затишок. Також слід відмітити, що останню гру чемпіонату в першому колі ми зіграли як раз у Кривому Розі, і це було справді незабутньо.

Але також слід відмітити, що Кривий Ріг знаходиться максимально близько до лінії фронту, тому тут достатньо часто можна почути сигнал повітряної тривоги. Наразі ніде в Україні не можна почуватися повністю у безпеці, тому слід не нехтувати повітряною тривогою і завжди прямувати до укриття. Я впевнена, що наше керівництво тримає руку на пульсі і в разі погіршення ситуації ми будемо готові до передислокації. Проте віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

- Як ти вважаєш, роботі над якими компонентами гри слід приділити команді найбільше уваги?

- Зараз ми активно працюємо над командною взаємодією. Команда фактично півроку разом в тому складі, що є на даний момент, тому першочерговим є взаєморозуміння. Тренерський штаб робить на цьому особливий акцент.

- Чого ти очікуєш від весняної частини сезону?

- Звичайно, тільки перемог. І перемог не тільки нам, як клубу, а і головної перемоги, перемоги України у цій страшній війні.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru