ФК "Кривбас": нове футбольне поле та другий критий манеж

ФК "Кривбас": нове футбольне поле та другий критий манеж}

ФК «Кривбас» радий повідомити про завершення будівництва ще одного новенького футбольного поля на клубній Академії з натуральним газоном, а також оновлення футбольного газону на стадіоні «Спарта», й процес будівництва на «Спарті» другого у Кривому Розі критого манежу для матчів у холодну пору року. Ми думаємо про майбутнє криворізького футболу вже сьогодні!

Максим Могильний, заступник директора з інфраструктури ФК «Кривбас»:

- Нещодавно завершено будівництво нового футбольного поля на Академії «Кривбас» із натуральним газоном. Розміри 65 на 95 метрів. Побудовано за усіма вимогами: дренаж, зливова каналізація. Укладено на піщану основу. Є автоматична 7-зональна система поливу, яка дозволяє проводити дуже якісний полив поля.

Поле було укладене у червні цього року, а вже за два місяці тут розпочався тренувальний процес. Заняття тут проводять головна команда ФК «Кривбас», а також грає матчі першості міста команда ветеранів.

Це поле дозволяє проводити тренування з підвищеною інтенсивністю навантаження на нього. У найближчий час завдяки ініціативі керівництва ФК «Кривбас» буде побудоване ще одне футбольне поле на Академії 65 на 95 метрів. Воно також буде побудоване за всіма технологічними вимогами спортивних споруд.

Денис Сутункін, директор з інфраструктури ФК «Кривбас»:

- Стадіон «Спарта» нещодавно став структурним підрозділом ФК «Кривбас». Проведений великий об’єм роботи з модернізації стадіону, укладено штучний газон останнього покоління. Встановлені башти освітлення, які дозволять тренуватися у вечірній час, а також взимку.

Зараз ведеться будівництво роздягальнь, а також підсобних приміщень. Будуємо тут й другий у Кривому Розі критий манеж з штучним полем розміром 20 на 40 метрів. Тут будуть займатися дітки Академії «Кривбас», а також можна проводити різноманітні змагання.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru