ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю з Донецьким ДУВС

ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю з Донецьким ДУВС}

Футбольний Клуб «Кривбас» підписав Меморандум про співпрацю та партнерство з Донецьким державним університетом внутрішніх справ.

Наш Клуб продовжує активно залучати до футбольної життєдіяльності криворізькі заклади освіти. Нова угода з ДонДУВС дозволить залучати студентів до волонтерської і спортивно-масової діяльності, створить на базі ВНЗ фанклубу, а також сприятиме проведенню спільних соціальних заходів.

«Ми продовжуємо обʼєднувати навколо ФК «Кривбас» якомога більше студентів, якомога більше місцевих ВУЗів та залучати їх до співпраці. Це важливо не тільки для нашого Клубу, а й для Кривого Рогу в цілому. У наш час футбол - це не тільки спорт, а й велика соціальна частина життя українців. Впевнені, що серед молоді університету внутрішніх справ ми знайдемо талановитих співробітників, які допоможуть «Кривбасу» розвиватись та рухатись тільки вперед», - наголосив генеральний директор «Кривбасу» Володимир Баєнко.

«Впевнені, що програма співробітництва буде реалізована в спільних заходах. Адже це соціалізує нашу молодь, студентів, привертає увагу громадян міста. Виховання соціальної функції у нашого майбутнього покоління - дуже важливо. Дуже раді, що ФК «Кривбас» йде нам назустріч», - резюмував проректор ДонДУВС Пилип Єпринцев.

Раніше, наш Клуб підписав договори про співпрацю з ДУЕТ, КДПУ та КНУ.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru