Гліб Діпон: В "УФК-Кривбас" все на дуже високому рівні

Гліб Діпон: В "УФК-Кривбас" все на дуже високому рівні}

Продовжуємо публікацію серії матеріалів #НайкращаАкадемія, присвячених нашим футболістам, тренерам та всім, хто з гордістю каже: «Кривбас» - це ми»!

Сьогодні розповідаємо про талановитого 13-річного вихованця «УФК-Кривбас» Гліба Діпона. Діпон народився у Лисичанську Луганської області. З 5 років хлопець почав цікавитись футболом. Перший тренер - Вʼячеслав Анатолійович Кузнєцов. Глібю згадує, що перше тренування йому не сподобалось, адже в нього не все виходило. До речі, батько футболіста був воротарем луганської «Зорі», грав на аматорському рівні. Мати хлопця працювала у школі.

Роберт Газазян: В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів

Згадує, що в дитинстві з друзями часто бачив, як хлопці займалися футболом і сам захотів спробувати. З часом у Гліба почало виходити і він почав прогресувати. Хлопець зізнається, що любить футбол за емоції та командну гру.

Діпон розповідає, коли росіяни вперше атакували Донецьку область у 2014 році, він виїхав з рідного міста Лисичанськ. На жаль, наразі його рідне місто перебуває під тимчасовою окупацією рашистів. Вже два роки юний футболіст займається у нашій Академії в Дніпрі - «УФК-Кривбас».

Іван Кононихін: «Кривбас» це ми - не просто слова. Тут справжня родина

«Мені дуже подобається у коледжі, умови дуже хороші: харчування, відновлення. Все на високому рівні. Тренери уважні до нас та добрі», - розповідає Гліб. Також акцентує увагу на тому, що у коледжі дотримуються суворих правил щодо поведінки під час повітряної тривоги – обов’язково всі спускаються до бомбосховища.

Наразі футболісту 13 років, грає на позиції нападника зі зростом 186 см. Тренування у коледжі проходять шість разів на тиждень. «Дуже подобаються тренування. Починається заняття з розминки і квадратів. Також тренуємо удари, прийом та передачі м’яча», - говорить Гліб.

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

Юний футболіст мріє потрапити до основного складу ФК «Кривбас». Зізнається, що його родина дуже в нього вірить та підтримує. А Гліб у свою чергу хоче у майбутньому підписати свій перший професійний контракт та допомогти родині.

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є всі умови для професійного розвитку футболіста.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru