Олексій Сороколєт: Академія "Кривбас" дає можливість себе реалізувати

Олексій Сороколєт: Академія "Кривбас" дає можливість себе реалізувати}

Олексій Сороколєт почав цікавитись футболом ще у дитинстві, з 7-ми років. Батько хлопця - футбольний фанат, виступав на аматорському рівні. Олексій згадує, що коли був зовсім малий та лягав спати, батько клав поряд із ним футбольний м`яч. Вважали, що це допоможе йому стати професійним футболістом.

Зараз батько хлопця військовий, який ще у 2014 році став на захист країни, а коли почалось повномасштабне вторгнення рашистів на територію України, чоловік знову пішов боронити державні кордони. Мати хлопця – кондитер, працює на заводі. Також у Олексія є старша сестра.

Роберт Газазян: В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів

Родина Олексія все життя проживала на Херсонщині, в Олександрівці. На жаль, рідне село хлопця перебуває під тимчасовою окупацією. Коли до села вдерлися орки, батьки зуміли виїхати, а Олексій трохи раніше. Родина хлопця переїхала до Луцька, де мешкає й наразі.

Олексій займався футболом у ДЮСШ «Скадовськ». Згодом потрапив до «Шахтаря», де пробув кілька років. Після цього хлопець перейшов до Академії «Кривбас». 

- Мені дуже подобається в Академії, найбільше – це колектив, він дуже крутий і позитивний, як-то кажуть – заряджені перемагати. У кожного вихованця «Кривбасу» є мета – досягти більшого. Круто, що тут можна себе реалізувати, адже те, як розвивається Академія, ніде такого немає, – зазначає Олексій.

Іван Кононихін: «Кривбас» це ми - не просто слова. Тут справжня родина

Хлопець проживає разом із іншими юними футболістами на базі Академії. Говорить, що тут створені всі умови для розвитку і відпочинку: класна тренажерна зала, смачне харчування та сучасні і комфортно облаштовані кімнати. Юний футболіст зазначає, що на базі усі дотримуються суворих правил і він відчуває себе у безпеці.

- На базі суворо дотримуються всіх правил, особливо тих, які пов`язані із повітряною тривогою. Як бачите, мене батьки відпустили до Кривого Рогу і я відчуваю себе у безпеці. Коли лунає сирена ми одразу спускаємось в укриття, - розповідає Олексій.

Хлопець наголошує на тому, що найголовніше – це дисципліна та тренування, адже Академія «Кривбас» дає круті можливості для розвитку футболістів. Наразі юний футболіст грає за «Кривбас» U-15. Позиція півзахисника під номером 23. Виокремлює своїх тренерів і зазначає, що вони круті та в них багато чого можна навчитись, адже свого часу вони грали у професійних командах та найвищому рівні.

Володимир Вілівальд: Академія «Кривбас» створює всі умови для прогресу

Олексій наполегливо тренується та мріє стати професійним футболістом у ФК «Кривбас». Хлопець зізнається, що хоче стати гордістю Академії.

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут готують чемпіонів. Ви тільки подивіться на першу команду ФК «Кривбас» та жіночу команду ЖФК «Кривбас» - вони дуже сильні та круті.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru