Олег Сурдов: Грати на позиції воротаря - це дуже відповідально

Олег Сурдов: Грати на позиції воротаря - це дуже відповідально}

Продовжуємо публікацію серії матеріалів #НайкращаАкадемія, присвячених футболістам та тренерам криворізької Академії «Кривбас».

Сьогодні розповідаємо про талановитого 16-річного вихованця нашої Академії Олега Сурдова. Хлопець родом із столиці нашої країни - Києва. З 7 років хлопець почав цікавитись футболом. Говорить, що на тренування його вперше відвели батьки. До того ж, батько хлопця є фанатом футболу.

Іван Кононихін: «Кривбас» це ми - не просто слова. Тут справжня родина

Олег згадує, що його першою командою став «Динамік». Після двох років тренувань перейшов до Академії ФК «Шахтар». Там юний футболіст провів три роки. Перший тренер – Олександр Алімов, який наразі є тренером у «Шахтарі» U-19.

До нашої Академії хлопця запросив тренер воротарів «Кривбасу» U-19 Олександр Купальний. І Олег погодився, приїхав на перегляд та розпочав свій футбольний шлях у Кривому Розі («Кривбас» U-16).

«Мені дуже подобається інфраструктура Академії «Кривбас»: класні поля та тренажерні зали. Одним словом, усі умови для якісного розвитку футболістів», - розповідає Олег Сурдов. Важливим є те, що на базі є бомбосховище, куди спускаються футболісти у разі сигналі повітряної тривоги. За цим ретельно слідкують, - говорить Олег.

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

Наразі Олег Сурдов грає на позиції воротаря у «Кривбасі» U-17, також тренується з «Кривбасом» U-19. «Грати на позиції воротаря – це дуже відповідально. У дитинстві я виступав на різних позиціях, але коли став на ворота, то відчув, що це моє», - зазначає Олег.

Плідна щоденна праця над собою та тренування – це кроки до того, щоб стати професійним футболістом. Олег мріє свого часу грати в Лізі Чемпіонів у складі «Кривбасу».

Анастасія Клімутіна: Дуже відчувається підтримка тренерів Академії «Кривбас»

Футбольна Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є всі умови для розвитку футболістів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru