Презентація нової форми. Історія Героїв. #4

Презентація нової форми. Історія Героїв. #4}

Наш наступний Герой – прекрасний приклад того, як не дивлячись на складні обставини, можна залишатися на позитиві та до всього ставитися з гумором.

Мова про криворіжця Віталія Савченка. Служив у місцевій 17-й танковій бригаді за контрактом у взводі розвідки. Разом з побратимами вони одними з перших прийняли удар окупантів рано вранці 24-го лютого. Під час боїв біля Новотошківки отримав поранення, підірвавшись на протипіхотній міні. Ампутували ногу тоді ще в підконтрольному Україні Сєвєродонецьку. Віталій дякує побратимам і лікарям, які зберегли йому більшу частину кінцівки…

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 1

«Зараз відчуття нормальне, живу повним життям, як повноцінна людина. Активно займаюсь ветеранським спортом, беру участь в «Іграх Нескорених». Дуже люблю футбол, особливо нашу команду «Кривбас», – розповідає Віталій Савченко.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 2

В той же час ветеран війни зізнається, що постійно відчуває на собі різні погляди інших людей.

«Треба звикати, таких, як я, дуже багато, і буде ще більше. І люди на протезі будуть з’являтися в українських містах все частіше», – вважає криворіжець.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 3

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Віталій та тисячі інших воїнів зі схожими долями, якомога швидше адаптувалися і повернулися до звичного життя, незважаючи на всі ті труднощі, з якими вони зіштовхнулися. Ще раз і ще раз дякуємо кожному захиснику та захисниці! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru