Ренат Висоцький: ФА "Кривбас" надає усі можливості для всебічного розвитку гравців

Ренат Висоцький: ФА "Кривбас" надає усі можливості для всебічного розвитку гравців}

Продовжуємо публікацію серії матеріалів #НайкращаАкадемія, присвячених футболістам та тренерам криворізької Футбольної Академії «Кривбас».

Сьогодні розповідаємо про 15-річного вихованця Академії Рената Висоцького, який приїхав до нашого клубу з міста Христинівка Черкаської області. Батько Рената захоплювався футболом, тому вже з 5 років хлопець також зацікавитися цим видом спорту. Згодом почав займатися у місцевій ДЮФК «Фортуна».

Роберт Газазян: В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів

Вже рік, як Ренат переїхав до Кривого Рогу та продовжив свій футбольний шлях з Академією «Кривбас». Хлопець розповідає, що полюбляє футбол за швидкість та можливість взаємодії з командою.

«Мені дуже подобаються умови, які надає Академія: комфортне проживання з командою, хороше харчування, класні місця для тренувань, якісні поля», - розповідає гравець. Важливо також, що коли лунає сигнал повітряної тривоги, навіть якщо під час тренування, усі разом із тренерами спускаються до бомбосховища.

Іван Кононихін: «Кривбас» це ми - не просто слова. Тут справжня родина

«Укриття на базі Академії комфортне, тому почуваєш себе в повній безпеці», - підкреслює Ренат. Наразі хлопець грає за команду «Кривбас» U-16 на позиції півзахисника і мріє свого часу потрапити до основного складу ФК «Кривбас». «Спочатку, звісно, «Кривбас», а у майбутньому дуже хотів би спробувати свої сили на європейському рівні. Зроблю все від себе залежне, аби досягти своєї мети. Дуже імпонує мадридський «Реал», - розповідає юний футболіст.

«Головне наразі, тренуватись кожен день, розвиватись, вдосконалювати свою майстерність та зростати у професійному плані. ФА «Кривбас» надає усі можливості для цього, тому все залежить тільки віде мене», - впевнений Висоцький.

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут професійних підхід для розвитку футболістів, є перспективи та можливості, а також створені комфортні умови для цього.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru