ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Ладомир" 2:1

ЖФК "Кривбас" - ЖФК "Ладомир" 2:1}

Криворізький ЖФК «Кривбас» зіграв черговий календарний матч Вищої ліги чемпіонату України. Сьогодні підопічні Володимира Єфімако у 18 турі були сильніші вдома за володимирський ЖФК «Ладомир». На правах господарок та фавориту матчу «Кривбас» з перших хвилин захопив ініціативу і розпочав шукати шляхи до воріт Варвари Новікової.

Проте до дійсно небезпечних моментів аж до середини першого тайму не доходило. Захист гостей витримував тиск, а воротарка надійно підстраховувала на останньому рубежі. Проте на 23 хвилині поєдинку червоно-білі змарнували одразу дві вбивчі можливості. Діана Бєлякова отримала м’яча на правому фланзі, прибрала на замасі захисницю і пробила низом у дальній кут - Новікова у красивому стрибку відвела загрозу на кутовий.

А після розіграшу стандарту Амарієль Сонкенг опинилася сам-на-сам перед голкіперкою, але забарилася з ударом і не змогла проштовхнути м’яча у ворота… Свого команда Володимира Єфімако досягла на 35 хвилині: Віолета Тян втекла на побачення з Новіковою, обіграла її та спокійно вразила порожні ворота - 1:0.

А ще через чотири хвилини Тян вже асистувала: її простріл з правого кута воротарского майданчика у ворота в падінні занесла Христина Єрьоменко. На перерву команди пішли за рахунку 2:0. У другому таймі команда Володимира Єфімако продовжувала домінувати, використовуючи в атаці фланги та закидання на швидкісних Бєлякову і Тян.

Але нашим дівчатам у багатьох епізодах лічених сантиметрів або точності не вистачало, аби розвинути успіх і, як-то кажуть, закрити матч. Натомість на 77 хвилині лідерка «Ладомиру» Вікторія Гірин прискорилася з м’ячем лівим флангом і прострілила на дальню штангу, звідки Дана Коротчук спокійно вразила ворота - 2:1.

На цьому команди й завершили своє протистояння. «Кривбас» здобув три очки і вже за тиждень у Кривому Розі зіграє проти «Вереса».

30 квітня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 18 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта» (штучне поле). 14:00. +9 градусів.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - ЖФК «Ладомир» (Володимир, Волинська область) - 2:1 (2:0)

Арбітр: Вероніка Васильченко (Словʼянськ)

Асистенти арбітра: Анна Капкан (Бердичів), Юлія Фролова (Черкаська область).

Четвертий арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Віктор Чернишов (Кременчук).

Голи: Віолета Тян, 34 (1:0). Христина Єрьоменко, 39 (2:0). Дана Коротчук, 77 (2:1).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик, 3. Думітріца Прісекарь, 15. Анна Іванова, 20. Амарієль Сонкенг, 22. Ольга Басанська, 19. Ірина Кочнєва (к), 98. Даяна Семків, 7. Віолета Тян, 88. Діана Бєлякова, 96. Христина Єрьоменко (11. Анна Стєкольщикова, 68), 8. Юлія Зубар (18. Анна Авраменко, 63).

Запасні: 1. Олександра Кулик, 30. Вікторія Калінчук.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

ЖФК «Ладомир» (Володимир): 1. Варвара Новікова, 14. Вікторія Гірин (к), 2. Марія Ігнатенко, 4. Аріана Чередниченко, 6. Софія Коновалова (20. Діана Ткачук, 85), 7. Тетяна Апполоніна, 18. Мирослава Невар, 33. Олена Єфімчук, 71. Дана Коротчук, 77. Юлія Стець, 99. Вероніка Борковська.

Запасні: 12. Тетяна Гадада, 9. Настасія Котельчук, 10. Любов Цілуванська, 11. Анастасія Довганик, 13. Дарина Гуц, 15. Божена Дуб.

Попередження: Ірина Кочнєва, 40 - Мирослава Невар, 81.

Головний тренер: Олег Бортнік

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru