Дмитро Прасол: ФА "Кривбас" дає можливість відчути атмосферу справжньої червоно-білої родини

Дмитро Прасол: ФА "Кривбас" дає можливість відчути атмосферу справжньої червоно-білої родини}

Дмитро Прасол народився в місті Харків. Через вторгнення рашистів до України хлопець зі своєю родиною був вимушений переїхати до Харківської області. Кар’єра хлопця розпочалася з того, що батьки відвели Дмитра на футбольну секцію. Хлопець зізнається, що були важкі періоди в його футбольній кар’єрі.

«Я дуже сильно перенавантажував себе і вже не вистачало просто сил. Вдячний своїм батькам, що вони підтримували мене, робили все, щоб я продовжував грати, добиватися своїх цілей», - ділиться юний гравець.

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

В ФК «Кривбас» хлопець потрапив завдяки своєму першому тренеру, який побачив потенціал і талант Дмитра, порадивши хлопця тренерам нашої Академії. «Тренер знав, що «Кривбасом» я зможу чогось досягти. Адже в Харкові на той момент вже не було футболу», - розказує хлопець.

Батьки підтримали нашого майбутнього гравця, не дивлячись на хвилювання та ризик. «Коли батьки почули новину про мій можливий переїзд до ФА «Кривбас», вони розуміли, що це дуже ризиковано відпускати мене одного в інше місто під час війни. Але вони розуміли, що це моя мрія, тому пішли назучтріч, щоб я досягав своїх цілей», - зазначає Прасол.

Анастасія Клімутіна: Дуже відчувається підтримка тренерів Академії «Кривбас»

Находячись далеко від рідної домівки, хлопець дуже сумує за родиною. Проте, йому допомагають налаштуватись на роботу його цілі, мрії і характер. «Я ще з дитинства сказав всім своїм рідним, що я досягну своєї цілі і зроблю щасливими всіх. Не покидаю цього діла і продовжую плідно працювати», - говорить амбітний гравець.

За всі роки у футболі у хлопця розвинулися такі риси характеру, як дисциплінованість, терпіння і жага до перемоги. Коли Дмитро приїхав вперше на базу «Кривбасу» його переповнювали надзвичайні емоції, адже, на той момент, він вже наполовину добився своєї мрії. «В перший день я дещо соромився до когось підійти, з кимось поговорити. Десь на третій день все змінилося, адже я зрозумів, що мене оточують тут дійсно хороші люди, з якими можна і поговорити, і пожартувати разом, і, звісно, тренуватись та прогресувати», - впевнений Дмитро.

Гліб Діпон: В «УФК-Кривбас» все на дуже високому рівні

Футболіст вважає, що прогресує у ФА «Кривбас» саме завдяки професійним тренерам, які допомагають хлопцю у всіх питаннях. А мотивує хлопця один з гравців з основного складу ФК «Кривбас». «Мене мотивує Іван Дібанго. Він дуже працьовитий, холоднокровний, терплячий та дисциплінований гравець. Справжній професіонал», - підкреслює хлопець.

Дмитро зазначає, що інфраструктура в Клубі чудова. Він виділяє гарні поля, як натуральні, так і штучні. «Вони дуже м’які, на них приємно займатися футболом. Тут можна відчути цю атмосферу справжньої червоно-білої родини. А умови проживання на базі просто відмінні», - впевнений Прасол. 

Олег Сурдов: Грати на позиції воротаря - це дуже відповідально

Наразі, Дмитро прагне потрапити до U-19, а згодом до першої команди та грати разом зі своїми кумирами. Але найголовніша ціль та мрія хлопця - стати професійним гравцем та виступати у топ-клубі.

Футбольна Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є всі умови для розвитку хлопців та дівчат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru