Презентація нової форми. Історія Героїв. #5

Презентація нової форми. Історія Героїв. #5}

Жінки відіграють значну роль у цій війні – як в тилу, так і на передовій. Проте, на жаль, дії та вплив дівчат у війську часто знецінюються. З таким ставленням потрібно боротися, адже навіть в армії повинні бути забезпечені рівні права і можливості жінок і чоловіків.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 1

Наша наступна історія з презентації нової форми #ФККривбас про Тетяну Алексанову – сержанта в/ч А4706. Незважаючи на молодий вік, вона перебуває на посаді начальниці служби ПММ. Наразі підрозділ тимчасово знаходиться у нашому регіоні але вже найближчим часом готується до відправки в одну з гарячих точок. Тетяна поділилася своїми думками та переконаннями:

«Інколи трохи зачіпає те, що не згадують дівчат, а дякують тільки «захисникам». Але дівчата виконують важливу функцію та колосальну роботу, зокрема й підтримують хлопців на службі».

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 2

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Тетяна та тисячі інших захисниць не відчували себе забутими та обділеними, як увагою, так і вдячністю від усіх нас. Ще раз і ще раз дякуємо кожному захиснику та захисниці! Слава Україні!

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 3

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 4

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru