Владислав Козієв: В Академії "Кривбас" дуже класні та топові тренери

Владислав Козієв: В Академії "Кривбас" дуже класні та топові тренери}

Владислав Козієв народився у смт Олександрівка, що на Донеччині. З шести років хлопець вирішив повʼязати своє життя з футболом. Батьки відвели його в секцію у місцеву ДЮСШ «Ніка». Батько Владислава був справжнім фанатом гри номер один і дуже зацікавив ним сина. 

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

Пізніше, коли Владиславу виповнилось 8 років, він переїздить з селища до міста в Академію краматорського ФК «Авангард». Там він тренувався два роки. Згодом хлопець разом з родиною їде до столиці – Києва. Козієва запросили до Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. Пробувши там півтора роки, Владислав переїздить до Кривого Рогу, у нашу Академію - «Кривбас». З березня 2023 року грає за червоно-білих.

Володимир Вілівальд: Академія «Кривбас» створює всі умови для прогресу

Хлопець зізнається, що любить футбол за швидкість та можливість продемонструвати технічні якості. Футбол загартовує характер людини і випробовує силу волі.

«У нас дуже класні і топові тренери. Вони працюють на перспективу і наш розвиток. Також на базі є тренажерна зала, де можна займатися у вільний від тренування час. А ще нас дуже смачно годують, що також має велике значення для підтримки форми», - говорить Владислав

Анастасія Клімутіна: Дуже відчувається підтримка тренерів Академії «Кривбас»

Вихованці Академії мають дуже класні перспективи, адже тут можна потрапити спочатку до «Кривбасу» U-19, а згодом і до основної команди Клубу, - хлопець впевнений у своїх силах.

Також на базі Академії дуже суворо слідкують за правилами поведінки під час повітряної тривоги. Навіть вночі, якщо починає лунати сирена, всі спускаються в укриття.  «Я почуваю себе у повній безпеці, адже є люди, котрі слідкують за цим. У нас є сучасне укриття, де ми перечікуємо повітряну тривогу», - зазначає Козієв

Арсеній Кілєвий: Академія «Кривбасу» дає змогу улюбленою справою на найвищому рівні

Наразі хлопцю 14 років, він грає за команду «Кривбас» U-15 на позиції півзахисника і мріє свого часу стати професійним футболістом – грати в основній команді ФК «Кривбас».

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія адже тут створені комфортні умови та є професійний підхід до тренувань.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru