Арсеній Кілєвий: Академія "Кривбас" дає змогу займатись улюбленою справою на найвищому рівні

Арсеній Кілєвий: Академія "Кривбас" дає змогу займатись улюбленою справою на найвищому рівні}

Рік тому наша команда, «Кривбас» U-19, підсилилась перспективним нападником Арсенієм Кілєвим, який зараз демонструє гарні результати.

Арсеній Кілєвий народився у місті Запоріжжя. Як і у багатьох футболістів батько хлопця був фанатом гри номер один. З двох років Арсеній вже бігав з м`ячем та вдвох з батьком грали у футбол. Хлопець згадує, що батько дуже багато часу приділяв йому в дитинстві.

Олексій Сороколєт: Академія «Кривбас» дає можливість себе реалізувати

Займатися футболом Арсеній почав, коли йому не було ще і 6 років. Тато відвів його у місцеву ДЮСШ «Металург». Майже 10 років юний гравець віддав «Металургу», а згодом хлопець перейшов до Академії київського «Динамо». Через півтора роки, восени 2022, Арсеній приїхав до Академії «Кривбас» на перегляд. З нами хлопець і лишився.

Любить футбол за те, що він виховує характер в людині.

- Не можемо виключати таку складову, як прибутковість, адже футбол – це прибуткова справа. Але найперше, за що я люблю футбол - характер. Цей вид спорту виховує людину і навіть, якщо ти не будеш професійним футболістом - футбол нас загартовує. Він виховує тебе, як сильну особистість, - зазначає Арсеній Кілєвий.

Володимир Вілівальд: Академія «Кривбас» створює всі умови для прогресу

Кілєвий наголошує на тому, що у футболі нічого не буває легко – це постійна праця над собою, як фізична, так і психологічна. Адже, отримавши травму, інколи важко зібрати себе до купи та йти далі. Тому футболісти – це сильні духом люди.

Арсеній зізнається, що тренуватись на нашій базі йому дуже подобається.

Іван Кононихін: «Кривбас» це ми - не просто слова. Тут справжня родина

- Я бачив багато футбольних інфраструктур по всій країні і, порівнюючи з іншими, мені надзвичайно подобається в Академії «Кривбас». Тут відчуваєш комфорт, є всі умови для мого розвитку. Навіть у такий складний час Клуб надає змогу займатися улюбленою справою на найвищому рівні, - говорить Арсеній.

Академія «Кривбас» дає змогу футболістам всебічно розвиватися: сучасні тренажерні зали, класні футбольні поля, чудове харчування та комфортні умови проживання.

- Під час війни радієш і вдячний через наявність таких прости речей, як тепло, світло та гаряча вода. На базі все це є, тут дуже комфортно, наче вдома, - наголошує футболіст.

Роберт Газазян: В Академії «Кривбас» є все для розвитку футболістів

Один з головних пунктів розвитку футболіста є його тренери. Арсеній говорить, що багато чого вже навчився від своїх тренерів і змінився як футболіст. Тому радіє своєму прогресу і тому, що має змогу займатися футболом в Академії «Кривбас».

Зараз Арсеній проживає на базі Академії, разом із іншими вихованцями. І зізнається, що відчуває повну безпеку.

- Звісно, коли в країні війна і ти чуєш вибухи, тобі страшно. І це нормально. Але, коли я перебуваю на базі, то відчуваю себе у повній безпеці. Не знаю, звідки це відчуття в мене, можливо, через умови або через те, що ми всі разом знаходимось, в колективі. Але саме на базі не відчувається страху. Коли я був вдома, в Запоріжжі, от там вже зовсім інша ситуація, у Кривому Розі набагато безпечніше, - зазначає Арсеній Кілєвий.

Анастасія Клімутіна: Дуже відчувається підтримка тренерів Академії «Кривбас»

Також важливо, що на базі є сучасне укриття з комфортними умовами: там тепло, є вода і є змога відпочити, якщо повітряна тривога довготривала.

Арсеній Кілєвий поставив собі за ціль – потрапити в основну команду «Кривбасу» та грати в УПЛ. Також хлопець має амбітну мрію – грати у топовому європейському футбольному клубі «Барселона» та подорожувати світом.

Академія «Кривбас» - #НайкращаАкадемія, адже тут є можливості і перспективи. «Кривбас» це ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru