Презентація нової форми. Історія Героїв. #6

Презентація нової форми. Історія Героїв. #6}

Полон – страшна річ. Російський полон – ще страшніша. Відсутність нормального догляду за пораненими чи хворими бійцями, нелюдські умови перебування, катування, приниження та жодного зв’язку з рідними і цивілізованим світом…

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 1

Після такого стресу необхідний не один сеанс у психологів та реабілітологів. Воїни, що повернулися з неволі, перенесли на собі непростий удар, після якого дуже непросто повернутися до звичного життя.

Наша шоста і заключна історія Героя з презентації нової форми ФК «Кривбас» про Юрія Нікітчика – криворіжця, який змалечку почав підтримувати рідний Клуб, згодом ставши ультрас команди. На той момент 30-річний нацгвардієць застав велику війну разом з побратимами у Маріуполі. У місті-герої Юрій тримав оборону до останнього – цілих 86 днів. За цей час отримав два кульових поранення від ворожого снайпера. Лікуватися довелося у «залізяці» на Азовсталі… За наказом Президента України 20 травня Герої склали зброю та потрапили до почесного полону. 

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 2

«Після року в неволі я опинився у списках на обмін. Повернувся до Кривого Рогу, де особисто на собі відчув повну підтримку з боку «Кривбасу», за який я вболіваю з дитинства. Клуб показав, що у такий непростий час важливо підтримувати захисників на передовій, родини полеглих Героїв, поранених та тих, хто пройшов війну. Хочеться, щоб в цьому плані інші люди і футбольні клуби брали приклад з криворізької команди», – зізнається боєць.

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 3

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Юрій та тисячі інших захисників і захисниць після ворожого полону не були обділеними увагою та не відчували на собі тягар болючих спогадів з неволі. Ще раз і ще раз дякуємо кожному захиснику та захисниці! Слава Україні!

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 4

Презентація нової форми. Історія Героїв. Частина 5

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru