Памʼятні матчі ФК "Кривбас" після відродження: Друга ліга

Памʼятні матчі ФК "Кривбас" після відродження: Друга ліга}

До вашої уваги черговий ексклюзивний матеріал з офіційних домашніх матчевих програмок «Кривбасу» минулого сезону. Сьогодні починаємо згадуємо топ-матчі криворізького «Кривбасу» після відродження. І починаємо з Другої ліги та Кубку України 2020\21.

Кубок України, перший попередній раунд. «Кривбас» - «Черкащина» 4:2.

Безумовно, перший офіційний матч після відродження назавжди запамʼятається вболівальникам. Заповнений стадіон, ефектні голи Пʼятова, перша перемога, яскраві емоції, вихід до наступного раунду. І що, дуже важливо, у той день, 27 серпня 2020 року, на поле, якщо рахувати разом з замінами, вийшли 11 (!) вихованців криворізького футболу. З того поєдинку розпочалась нова історія криворізького футболу, яка продовжується наразі.

Друга ліга, 2 тур. «Кривбас» - «Нікополь» 6:1.

Перша велика перемога «Кривбасу» після відродження у першому домашньому матчі чемпіонату Другої ліги. Після стартової звитяги у 1 турі в Одесі над «Реал Фармою» червоно-білі приймали «Нікополь» і це було обласне дербі. На жаль для суперника, боротьби не вийшло. «Кривбас» був на голову сильніший, що і відобразилось на підсумковому рахунку.

Вже у першому таймі хет-трик у воротах гостей відзначився капітан Андрій Григорик, й потім голи продовжили забивати виключно криворіжці: Віктор Берко, Ігор Бука, Костянтин Черній та … Володимир Заїменко, який вразив власні ворота. І саме після того поєдинку про завершення карʼєри офіційно заявив легендарний для Кривого Рогу Сергій Гвоздевич.

Друга ліга, 7 тур. «Енергія» - «Кривбас» 2:4.

 До цього матчу, який став пізніше переломним для криворіжців, наша команда підходила не у нейкращому настрої. Одне очко у двох попередніх турах проти далеко не самих сильних суперників («Перемога» (г) - 0:1, «Миколаїв-2» (д) - 1:1) похитнули позиції «Кривбасу». До того ж, напередодні матчу в Новій Каховці червоно-білі вибули з Кубку України, поступившись у рідних стінах «Ниві» Вінниця – 0:1.

Поєдинок проти «Енергії», середняка Другої ліги, також розпочався невдало для «Кривбасу». Через кадрові втрати деякі лідери не змогли нам допомогти у Новій Каховці. Помилки номінально третього воротаря Дмитра Черниша та захисників призвели до пропущеного голу. Але потім команда знайшла в собі сили не тільки відновити паритет, а й вирвати перемогу наприкінці матчу.

Один з голів у той день провів дебютант криворіжців, досвідчений Олександр Мішуренко.

Друга ліга, 22 тур. «Кривбас» - МФК «Металург» 2:0.

Зустрічались два претенденти на підвищення у класі. «Кривбас» перед очною дуеллю випереджав «Металург» на одне очко. Вже у дебюті дубль, двічі точно пробиваючи з пенальті, оформив Ярослав Квасов. Після чого гра була призупинена та була під загрозою зриву, адже запорізькі фанати влаштували безлад на трибунах, а деякі повибігали на поле. За годину, коли все заспокоїлось, матч поновився, та «Кривбас» спокійно довів гру до логічної перемоги.

Відрив від «Металурга» після тієї перемоги склав вже чотири очки, й червоно-білі вже не відпустили перевагу, та слідом за «Металом» здобули путівку до Першої ліги.

«Кривбас», який виходив до Першої ліги у 2021 році. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

«Кривбас», який виходив до УПЛ у 2022 році. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

«Кривбас», який грав у дебютному сезоні УПЛ-2022/23. Де вони зараз? Частина 1

Частина 2

Головні тренери в новітній історії «Кривбасу»: Приходько, Купцов, Бабич, Вернидуб

Цей матеріал можна було побачити у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Дніпро-1» (3:0). Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru